MENU

У Дніпропетровську почалися обшуки будинків опозиціонерів

364 1

29 січня 2014 року в оселі прес-секретаря Січеславської (Дніпропетровської) міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Міли Мороз відбувається обшук. У постанові суду зазначено, що молода дівчина причетна до підготовки «терористичного акту». У той же час із постановою на обшук прийшли й до офісу обласного осередку ВО «Свобода», приймальні народного депутата України від ВО «Свобода» Андрія Міщенка, яку учора, 28 січня, розгромили невідомі. В обох обшуках, окрім міліціянтів, беруть участь також і працівники СБУ. Також на робочому місці силовики затримали очільника «Студентської Свободи» Січеслава Віталія Роменського.

«У той час, як чинна влада декларує свою поступливість і обговорює закон про декриміналізацію, на Січеславщині, у вотчині віце-прем'єр-міністра Вілкула, жорстоко репресують молодих націоналістів. Наразі у Січеславі проходить вже восьмий обшук у приватних оселях. На два місяці кинуто за ґрати члена »Студентської Свободи«. Відбувся погром у моїй приймальні народного депутата, у лікарнях – десятки постраждалих після мирного протесту біля Дніпропетровською ОДА. Тепер нам намагаються »прив'язати« підготовку терористичного акту. Фантазії бандитського режиму у спробах дискредитувати ВО »Свобода« у краї і по всій Україні вже пертнули межу здорового глузду», – прокоментував народний депутат від ВО «Свобода» Андрій Міщенко.

Нагадаємо, що 28 січня 2014 року в Січеславі (Дніпропетровськ) невідомі чоловіки міцної статури розтрощили офіс обласного осередку ВО «Свобода», де розташована також приймальня народного депутата націоналіста Андрія Міщенка. Дев'ять «тітушків» увірвалися вночі у приміщення по вулиці Шевченка, 37 та повалили охоронця на підлогу; поки двоє з нападників утримували сторожа, решта розтрощили власність осередку націоналістів: двері, вікна, комп'ютери, меблі.

Майя КАРЛАШ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини