MENU

Невідомі провели обшук у квартирі журналіста «Тижня»

211 0

Бл*ха, я знамєніт. Обшукали квартиру. Без ордера. Троє. Погонів під куртками - не видно взагалі. Я, ідіот, двері відкрив, а вони мені в морду посвідчення (ЗАКРИТІ!)

«Підстави» обшуку: «у вас на сторінках у соцсєтях, как іх, фабук (я цитую!) є фотографія, що у вас є пістолет. І также є інформація, шо ви радикал».

Кінець цитати.

Я їм в обличчя сказав, шо вони дебіли. Не заперечували. Але й не погоджувались  Журналістське посвідчення не вплинуло взагалі ніяк. Телефон був у кишені. Я дістав, став набирати номер Krapyvenko Dmytro - вирвали з руки. 

АЛЕ.

Сухий залишок: 

1). Перекинули в малесенькій квартирі всі шмотки. На WiFi роутер наступили. Думаю, навмисне. Але роутер не здався  Тому я це й пишу.

2). Жодних документів не показали. Й, попри мої вимоги, не представились. Але старший - якого цитую вище - на мою вимогу сказати, хто головний, сказав: «Ну, я головний. Капітан я.» 

Х.З., де він там капітан. 

3). Решта двоє не розмовляли взагалі, тільки сопіли, вивертаючи шафу. Сволота, мені тепер за ними прибирать.

4). Ніяких «пістолетів» у мене, ясен пень, не знайшли.

5). Мене не зачепили й пальцем. Ну, але ж і я не смикався. Там троє, кожне більше за мене. Да, я сцикун. А ще в мене нема фотоапарата і відео. 

І квартиру не громили, тільки зразу кинули на підлогу стаціонарний телефон і роутер, на які «випадково» наступили. А мобільний мій телефон віддали, коли пішли.

Кстатє, наступали «випадково» типовими берцами. Але з-під курток у всіх трьох - варені джинси.

Так ось. Чи це менти? Я дуже сумніваюсь. 

Ввічливий погром. А я ж не постраждав, речі й квартира не постраждали, двері сам відчинив - ментам немає підстав порушувати справу!

Але заяву таки напишу.

Олександр МИХЕЛЬСОН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини