MENU

Так злякався вчора, що аж захворів - Михельсон після обшуку невідомими

699 2

Так злякався вчора, що аж захворів  Ні, справді прихворав, вибачте всі, чиї дзвінки пропустив...

Лежу й досі. Хворію. І мутною від ліків головою роздумую про те, що є в мене мама. В Росії. І, як усяка мама, вона за мене переживає. І, зокрема, регулярно просить висловлюватись у ФБ акуратно, як у сенсі не лаятися, так і в сенсі політичному.

Так ось. Позавчора цілий божий день ми про це дискутували в СМС-режимі. А вчора вранці я мамі відправив імейла, де докладно розписав, що тут відбувається. І зокрема - що я не знаменитість, не розслідувальник і далеко не найбільший радикал, тож до мене ніхто не прийде, ну хіба що в стотисячну чергу.

І от увечері - приходять. Нічо не ламають ні мені, ні квартирі, тільки влаштовують рейвах і зникають по-англійськи. Але встигають пояснити, що нібито справа - в ФБ...

Хоча це все одно не пояснює, чому приперлися саме до мене. З тим же успіхом, навіть із гучнішим, можна було б до когось зі значно відоміших, не будемо називати, аби не наврочити. Чи це «тренування на котиках»?  Чи просто я - єдиний ідіот, який відчинив (що виглядає найімовірнішим)?

У кожному разі, друзі - особливо з тих, кому не хотілось би наврочити - будьте як у столичному метрополітені. Тобто - уважні та обережні.

Olexander Mykhelson


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини