MENU

Потрібний моральний тиск на регіоналів. Хай розуміють свою відповідальність - експерт

508 0

Останні події показують: швидкий і безболісний вихід із кризи – повернення до конституційної реформи 2004 р.

Банкова (і чомусь Кравчук) залякують мажоритарників, що це означатиме дострокові парламентські вибори, бо, мовляв, потрібні будуть вибори на пропорційній основі. Насправді ж, у Конституції редакції 2004 р. немає положення про вибори до ВР на пропорційній основі! Отже, немає небезпек для маджоритарників і позачергових виборів парламенту в разі повернення до моделі 2004 р.

Якщо ж влада піде на силовий сценарій, зачистку Майдану, то це лише призведе до того, що не буде особистої безпеки ні для регіоналів, ні для їх маєтків – підпали гарантовані, полетять в них коктейлі Молотова.

Тож подумайте, що вам краще – цей сценарій, чи сценарій залишитися гравцями, а конституційна реформа навіть розширить можливості для маневру.

Гадаю, що потрібно продовжувати акції навколо офісів і будівель олігархів в Україні і по всьому світу – капіталізація статків падає, стимули до компромісу зростають.

Щодо вимоги «закону про заручників» відійти з Грушевського. Давайте згадаємо, що там люди загинули за Україну. Пропоную в центрі Європейської вставити пам'ятник загиблим. Для початку – дерев'яний хрест.

А на барикадах поставити екран і транслювати на ВВшників слово правди.

Потрібний моральний тиск на регіоналів. Креативною була акція журналістів, які підняли фотокартки окривавлених людей над головами Олійника, Колєсніченка, Бондаренкo, Єфремова. Я б радив журналістам це продовжувати. Перших трьох + Чечетова – в повний ігнор в ЗМІ. А іншим депутатам-регіоналам продовжувати роздавати ці фотографії під їхніми власними портретами. Хай розуміють свою відповідальність.

Ще б провів акцію «Кожному депутату-регіоналу – по памперсу». Якщо були готові підтримати опозицію і випусти затриманих без всяких умов, то що ж Ви так швидко змінюєте свою думку. Якщо Ви не голосували за «драконівські закони», то чого ж не спростовували. Лячно? Тож памперси не завадять.

А Я.Сухому – видати 2 памперси. Бо спочатку з переляку написав заяву про вихід із фракції ПР, а потім у ній залишився. Отакий кремезний, на вигляд, чоловік, а насправді...

Олексій ГАРАНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини