MENU

Боевики Гереги избили агитатора из ВО «Свобода»

939 6

Провладні кандидати в депутати по мажоритарних округах Києва сьогодні не мають жодного шансу на перемогу. В столиці знають справжню ціну обіцянкам регіоналів і на власні очі бачать свавілля Януковича та його оточення як у владі, так і в буденному житті. Саме тому більшість висуванців Партії Регіонів корчать із себе незалежних кандидатів, самовисуванців, громадських активістів, тощо.
 
Брати на озброєння передвиборчу партійну риторику зграї узурпаторів про подолання руїни й настання стабільності також справа безперспективна, – кияни легко відокремлюють зерно від полови та чітко усвідомлюють про яких саме людей дбають регіони і у яких саме міжгір'ях життя невпинно покращується вже сьогодні. Тому єдиний виборчий ресурс Довгого, Луцького, Гереги, Пилипишина та інших узгоджених на Банковій з Януковичем кандидатів – продпайки і гречка. Брутальний підкуп виборців у Києві супроводжується багатомільйонними вливаннями у зовнішню рекламу, а для боротьби з конкурентами намісники Партії Регіонів у столиці використовують давно перевірені їхніми ляльководами методи, – погрози, розбій і побиття агітаторів інших виборчих штабів. Саме через кривавий вуличний терор, рекет та пограбування у середині 90-х вони формували свій олігархічний капітал, депутатський імунітет та владний статус і саме тими методами нині намагаються скористатися їхні послідовники.
 
Зокрема, вчора перед під"їздом одного зі столичних будинків бандитами – найманцями було побито активіста ВО «Свобода» Сашка Рудоманова. Він є журналістом та відповідає за вуличну агітацію виборчого штабу узгодженого опозицією кандидата в депутати по 215-му одномандатному округу «свободівця» Андрія Іллєнка.
 
Близько 19:15 бандити чекали Олександра на виході з під'їзду його будинку. Щойно свободівець вийшов на вулицю – на Олександра напало 5 злочинців, хлопця одразу почали бити. Особистих речей зловмисники не забирали, лише били, зокрема й ногами по голові.
 
Наразі Олександром Рудомановим написані відповідні заяви до правоохоронних органів.
 
«Свобода» вважає напад на одного із керівників виборчого штабу єдиного кандидата від опозиції по 215 виборчому округу черговим злочином влади, яка боїться своїх опонентів та намагається їх залякати та змусити припинити свою опозиційну і журналістську діяльність.
 
«Активна виборча кампанія, яку ми ведемо в 215 окрузі, вочевидь, дуже лякає моїх опонентів із провладного табору, які від безсилля вдаються до таких брудних методів.
 

Але нас не зламати й не залякати: разом ми – сила. І ми переможемо цю банду!» – наголосив голова Київської міської організації ВО «Свобода», кандидат у народні депутати України Андрій Іллєнко

 Ігорь МІРОШНИЧЕНКО

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини