MENU

28 октября станет днем освобождения Украины от оккупантов — Анатолий Гриценко

679 3



Після Донеччинимав летіти до Києва. Але, як кажуть вармії, не поспішай виконувати наказ –надійде інший, який його скасує:)

Штабпопросив затриматися на день у сусіднійДніпропетровській області. Тож завтраМарганець, Новопокровка – зустрічі злюдьми, плюс ефіри в Дніпрі...

Дорогаіз Артемівська до Дніпропетровськапролягала через Павлоград. Навіяласпогади про президентську кампанію2009 року: тоді ми із дружиною Юлею і двомадоньками – Світланою і Анною, майже дватижні проживали в Павлограді, проводилизустрічі з людьми одразу в трьохобластях...

Чому обрали Павлоград?Бо це місто мужніх людей, яке не підкорилосядиктаторам – ні Сталіну, ні Гітлеру!

КолиСталін почав нищити украінське селянство,люди тут із навколишніх сіл піднялисяна збройне повстання, з вилами, рушницями,сокирами – і таки не допустилиГолодомору.

А в роки війни Павлоградстав єдиним крупним містом у Союзі, якепіднялося на збройне повстання протифашистів і силами своїх мешканцівзвільнилося ще до приходу Радянськоїармії.

Мужність і протидія диктатусьогодні знову актуальні. Гляньте укалендар: 28 жовтня – День звільненняУкраїни від окупантів!

Анатолий ГРИЦЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини