MENU

«Регіонал» Струк, який вдарив Лесю Оробець, написав кляузу Рибаку

1761 4

Струк, який мене вдарив, написав на мене кляузу Рибаку;)

 

Відважний на жінках тов. Струк продовжив свої неймовірні пригоди. Знайомі журналісти прислали мені фото унікального навіть для сучасної України документа - Струк пише Рибаку, що він мене не бив і що все було не так, як на фото, і щоб Рибак «дав правову оцінку» моїм незмірним злочинам проти тов. Струка. Він в курсі, для чого Україні парламент і які функції його спікера - розумію, питання риторичне.

Це фантастичний папір, коментувати який я не буду, а то душевно вразливий, хоч і активно розпускаючий руки, тов. Струк образиться і напише на предмет моїх коментрарів наступну скаргу Рибаку. А я відчуваю відповідальність за долю тих безневинних дерев, які підуть на папір для цих опусів:)

В цьому зв'язку хотіла би нагадати тов. Струку як випускнику міліцейського училища в 37 років, дві речі:

1) я не є затриманою в РУВС. Мені прекрасно відомо, що в РУВС люди уві сні падають з лавочок і вбиваються головою (як Індило), самі б'ються об стінки, пишуть - добровільно! - зізнання у 20 злочинах одночасно і т.д. І завжди повне РУВС свідків, що Дрижак Врадіївський був на роботі увесь час - 20 чоловік бачило!!! Коротше ВР поки що не РУВС. На жаль. Там є фотографи, народу багато, і не всі підтримують ментівські методи, навіть якщо і бояться захищати жінок.

2) Я з усіх сил намагалась не дати вчинити тов. Струку злочин, а саме голосування, крім своєї картки, карткою відсутнього депутата. 

Конституція України (ст. 5, узурпація державної влади, ст. 8 норми Конституції є нормами прямої дії, ст. 84 - ДЕПУТАТ ЗДІЙСНЮЄ СВОЄ ГОЛОСУВАННЯ ОСОБИСТО, ну ще посміятись - ст. 79, присяга народного депутата України) дуже чітко відповідає на питання, чи можна всовувати в роз'єм чужу картку для голосування і тиснути пальцем кнопку «За».

Узурпація державної влади (повноважень іншого депутата по прийняттю законів України) = тяжкий державний злочин, без ілюзій (див. розділ 1 особливої частина Кримінального кодексу України- злочини проти основ національної безпеки України). Якщо за нього ніхто поки не сів капітально, то не значить, що не сяде в майбутньому, і то в близькому майбутньому - народ м'яко кажучи підутомився від ваших художеств, деякі коллеги по фракції ПР вже помітили:)

Це на замітку решті кнопкодавів, а також підбурювачам і організаторам цих злочинів тов. Рибаку і Калетнику.

Перешкоджаючи вчиненню тов. Струком державного злочину, я діяла у відповідності до ст. 38 Кримінального кодексу України - «Затримання особи, що вчинила злочин». Кодекс вельми ясний в цьому питанні, і тяжких телесних ушкоджень тов. Струку я не завдала. Та і похвальний однодумець тов. Струка, тов. Жилін (який теж дуже пишається своєю службою в міліції в минулому), дуже педалює такий обов'язок громадян з Оплота. І прокуратура ставиться до цих висловів цілком схвально!

Так що тов. Струк своїми хуліганськими діями по відношенню до мене не дав мені вберегти його від вчинення тяжкого державного злочину. Шкода, я хотіла як краще…

Леся ОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини