MENU

11 лютого влада «обкатуватиме» на Тимошенко нову технологію: Судилище в лікарні. ОНОВЛЕНО

1293 1

Призначивши на 11 лютого розгляд справи проти Юлії Тимошенко у приміщенні лікарні, влада почала «обкатку» нової технології беззаконних судилищ. Про це йдеться у заяві партії «Батьківщина».

«Проведення судів у такий спосіб не передбачено ані старим, ані новим, »прогресивним« Кримінально-процесуальним кодексом України. Це не що інше, як нове коло політичних репресій. У той час, як весь світ закликає українську владу припинити політично мотивовані переслідування, Янукович навпаки розкручує маховик знищення політичних опонентів», - наголосили в «Батьківщині».

«Сьогодні планують провести судилище над Юлією Тимошенко у лікарняній палаті. Завтра ця влада проводитиме суди у реанімаціях. Недарма уже зараз міліція переслідує поранених активістів Майдану саме в медичних закладах», - підкреслили в опозиції.

«Це беззаконня з боку влади має бути припинене. Судові засідання мають відбуватися у залах судових засідань, і відповідно до Конституції мають бути відкритими та гласними. Інакше це буде черговим кричущим порушенням прав людини», - наголошено в заяві «Батьківщини».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини