MENU

Рецепт перемоги над Януковичем простий як двері. Треба перестати його боятися

2959 3

Переможе той, хто перший переможе страх

Зрозуміти дії януковича зараз просто. Дуже просто. Треба просто поставити себе на його місце і подивитись на ситуацію через призму страху.

Страху втратити владу і відповідно награбовані гроші і майно. Страху смерті. Страху конкуренції. Страху того, що «кинуть» (тому треба кидати на випередження).

Подивившись на ситуацію через призму страху з позиції януковича, починаєш розуміти всі дії і реакції репресивного престолозахисного апарату, який ми по інерції вважаємо українською державою, і досі багато громадян дивуються - чому беркут і інші такі жорстокі? Вони ж українці, міліціонери! Ні, вони захисники престолу. Більшість (в беркуті) знають, що престолу путіна, не януковича, от в одного з інтерв'ю на Грушевського позаду була Москва. Не присяга ж громадянам України і Конституція, ясне ж діло, Москва.

Завдяки страху януковича - при ньому не буде ніяких виборів, на яких ПР не набере 70% і більше. Ніколи їх уже не буде, якщо в нього залишиться якийсь політичний контроль. Не знаю, про що думають лідери парламентських партій. І ті амбіційні молоді політики, які мріють стати депутатами, але поки маскуються під громадянських активістів. 

янукович ніколи не віддасть ні краплинки влади добровільно. Тільки якщо буде змушений. Це, думаю, зрозуміли до цього моменту всі. За 2 місяці репресивна вертикаль тільки укріпла.

Завдяки страху конкуренції на провладному мітингу і виступити особливо нікому. Марков сидить, бо був не в міру самобутній. Серед ригів всі такі яскраві політики, що доводиться діставати з запасників пріснопам'ятного калашникова, щоб надати похоронним зборам в Маріїнському парку хоч якогось драйву.

Про страх кидка. Всі маневри з путіним покликані убезпечитись від кидка з його боку. Того, що розведе, а потім віддасть всю владу медведчуку. Або ще комусь. Або просто напихає стільки офіцерів ФСБ на міністерські пости, що тільки силових відомств для них буде замало, і вони заберуть святе - Мінсдох, державні закупівлі, безглузді розкрадальні будівництва.

Можна приблизно здогадатись, про що буде розмова з путіним в Сочі (сподіваюсь все таки не на вже хрестоматійних двох унітазах в одній кабінці). Але точно відомо, що над всім цим висітиме колосальною чорною хмарою страх януковича. На ньому і тільки на ньому гратиме Путін, добиваючись єдиної своєї цілі в цих мізансценах - повної анексії України з усіма запасами білого м'яса, і не менше. Хто не розуміє для чого - подивіться на фото останнього святкування Курбан-Байраму в Москів очима путіна.

Рецепт перемоги над януковичем теж простий як двері. Треба перестати його боятися. 

Коли перестаєш боятися януковича і його організованої групи - стає очевидно, що король голий, як у відомій казці. Тому вони зараз максимально ставлять на культивацію страху, на почуття персональної незахищеності і безнадії - всіми своїми показовими побиттями, спаленнями машин, замерзлими трупами у лісі, стрільбою в голову латунними кулями, а от тепер і міною-сюрпризом з написом «ліки» двох хлопців підірвали.

Для цього ж показово витягують в інфопростір обдовбаних клоунів. По-перше, лякають нормальних громадян - дивіться, вони ж наркомани, можуть зробити що завгодно. По-друге, підбадьорюють своїх - дивись, можна закинутись і бути он яким крутим пацаном, БАТЯ оцінить і пожалує жирну посаду лохів доїти. Режим Гітлера, як і будь-якого диктатора, тримався на тваринному страсі громадян. Бо бандитів насправді зовсім мало, і прозріння нормальних людей для них смертельне.

Тому і замотують, «заболтують» «переговорами», а тим часом намагаються насадити індивідуальний страх.

Рецепт перемоги над януковичем простий. Громадяни повинні перестати його боятись. Регіонали повинні почати боятись своїх виборців більше, ніж наради з януковичем в кінозалі. Олігархи повинні боятись за свої гроші в західних банках більше, ніж того ж таки януковича. І ніхто за нас нашу роботу не зробить.

Україна і українці неминуче переможуть цього разу.

Леся ОРОБЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини