MENU

ДАІ та репресії: Публічність це перше, чого вони бояться

410 0

Знову накопичилось кілька питань...

Котрий день читаю, що ДАЇшники не ховаючись виконують невластиві за посадовими обовязками функції - репресії. З огляду на це, цікавлюся...

Я правильно розумію, що кожна машина ДАЇ в околицях Майдану щодня фіксується самообороною Майдану - номер авто, особисті номери інспекторів, імена/прізвища/звання. Фіксація йде не лише на папері, а на відео, де в кадрі юрист відкрито попереджає чувака у формі, що він виконує злочинні накази і це йому публічне попередження.

Коли почнеться люстрація чи просто зміниться керівництво МВС кожен, хто був зафіксований у вчинені репресивних дій (а невмотивована зупинка із подальшими тупими предявами це воно і є - репресії), буде пожиттєво позбавлений як роботи в будь-яких державних установах, так і службі в будь-яких силових структурах, навіть приватних. 

Тобто ті два пузатих гобліна, що сидять в білій ментівській Шкоді мають знати - зранку до них прийде Майдан - зафіксує, хто вони є. І перша-ліпша зупинена машина також зафксує даїшний наїзд. Перше співставляється із другим і це смертний вирок кар'єрі. 

Фіксація усих виконавців репресій є публічною, при свідках, і робиться правником, котрий чітко озвучує чувакам в погонах які нормативні акти вони порушують.

Можливо було б корисно поруч із машиною ДАЇ поставити стаціонарний пост самооборони (не знаю чи є такий ресурс). В такому випадку кожна спроба зупинити машину чи зафіксувати її номер буде миттєво зафіксована. Публічність це перше, чого вони бояться.

Віталій ГАЙДУКЕВИЧ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини