MENU

Волинських учасників Самооборони Майдану попередили про напади та підпали

635 0

З надійних джерел надходить тривожна інформація:

1. Обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження стосовно діяльності на Волині Самооборони як незаконного воєнізованого формування. Тому в найближчі дні можливі обшуки до людей приналежних до цієї шляхетної справи, а також тих, кого помітили в лавах «Волинської січі» у Києві.

Потрібно терміново привести «всі домашні справи» у порядок, викинути сміття, розчистити сніг, вимити вікна)

У випадку таких дій з боку правоохоронців терміново повідомити відповідальних осіб, а ті відповідно підтягнуть адвокатів, депутатів, журналістів...

2. Є інформація, що в найближчі декілька днів будуть спалені автомобілі найбільш активних волинських опозиціонерів та лідерів Автомайдану. 

Тому прошу зреагувати, при можливості терміново застрахувати Ваші авто, спробувати не ставити їх на ніч в загальнодоступних місцях, найкраще знайти можливість ставити десь в гаражі, на території, яка охороняється, або принаймні постійно змінювати місця паркування.

НЕ НЕХТУЙТЕ цими сигналами, буде чи не буде, але ми повинні бути готовими! Тому готуйтеся, але так як правда на нашому боці, то у будь-якому випадку все у нас буде гаразд)

Ігор ГУЗЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини