MENU

Висновок з подій останніх днів: у вівторок усім треба йти до Верховної Ради

947 2

Сумно дивитись, як наші відходять із зайнятих рубежів.

Але... Щось я собі так думаю, що влада сама не вірила у звільнення КМДА і адміністрацій на Заході і відхід з Грушевського. Відтак і не збиралась закривати справи проти людей, які протестували, навпаки кількість таких справ мала зростати досить швидко. Адже це не амністія, і її в принципі не може бути до людей, вина яких взагалі не доведена.

Здається продавлювання саме такої редакції закону мало на меті отримати перепочинок для перегрупування владних сил і чергових домовленостей з Кремлем. А далі, все просто - протестуючі не виконали умов і відтак стали поза законом.

Зараз м«яч перекинули на поле влади. Думаю, що зараз в різних кабінетах вишукують пояснення, що опозиція не виконала усіх вимог закону і тому амністія зривається по вині опозиції. Але таке рішення влади буде новим стимулом активізації протесту. Зараз це виглядає вигідним обом сторонам, адже сьогодні ситуація прямо за Троцьким »ни мира ни войны, а армию распустить".

Вівіторок дасть відповіді на більшість питань і породить нові здогадки і сумніви. Щодо шулєрства із Конституцією проведена серйозна інформаційна проробка, суспільство здається уже дозріло до такого сприйняття, плюс ще уряд - із яких кадрів і в якому статусі. Для політиків це ніби й усе, але головним є відповідальність силовиків. Без цього замирення не буде, але чи піде на це Янукович, адже силовики його останній бастіон? Так що у вівторок таки треба йти до ВРУ!

Анатолій ТКАЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини