MENU

Студенти заявляють про тиск з боку заступника міносвіти Євгена Сулими

240 0

17 лютого в прес-центрі Штабу національного спротиву відбувся інформаційний брифінг члена Ради ВО «Майдан», студента Національного педагогічного університету Іллі Кротенка. Студент оголосив про початок формування осередків Майдану у вишах, а також про тиск на студентів і НПУ в цілому,  де був офіційно сформований перший осередок.

Посадовою особою, причетною до тиску на студентів і  університет, Кротенко вважає заступника міністра освіти Євгена Сулиму, який має в університеті особисті інтереси і який, на думку студентів і викладачів НПУ, може претендувати на місце ректора університету. Він очолює одну з кафедр в Інституті політології і права, якої фактично не існує – жодних інших співробітників на ній немає і навчання для студентів не проводиться.

«Панові Сулимі передали попередження, що якщо він не припинить втручатися в справи НПУ та збирати інформацію і тиснути на студентів, то студенти приїдуть до нього в гості в місто Ірпінь, де він проживає», - повідомив студент.

Крім того, Кротенко зазначив, що протягом останнього тижня відбувся ряд нападів на студентів, що проживають в гуртожитку №4 в Солом’янському районі. Нападники діяли групами, приховуючи обличчя та використовуючи газ і палиці.

Також Кротенко закликав всіх студентів починати формувати осередки Майдану у своїх вишах та приєднатися до завтрашньої акції «Мирний наступ» і прийти зранку на Майдан.

ВО Майдан


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини