MENU

Міліціонери прекрасно знають не тільки про судимості Януковича, а й про його оточення - блогер

3486 4

Випало мені таке щастя їхати в купе одразу з 3 сержантами МВС, яких відправили лікуватися в Донецьк з Києва. Стояли вони власне на самій Грушевського протягом останніх трьох тижнів. Я би назвав це включеним соціологічним спостереженням. Просив би не гніватися на мене за висновки.

По-перше, наша дитяча переконаність в тому, що охоронці золотого унітазу не в курсі щодо природи політичної влади в Україні, то мушу Вас розчарувати. Вони прекрасно знають не тільки про судимості Януковича, а й про те, що його оточення є наскрізь корумпованим і негідним. 

По-друге, в їхніх головах не існує варіанту щодо нашої перемоги. Вони думають тільки що а) Майдан розійдеться; б) вони розженуть Майдан.

По-третє, їхні командири не тільки накачують їх пропагандою радянського штибу щодо фінансів США та ЄС, які в валізах привозять на Майдан, скільки закликають до корпоративної помсти за покалічених/хворих товаришів, що діє набагато краще, ніж класична агітація про «гейропу», «фашистів» тощо.

По-четверте, вони чудово усвідомлюють, що жодних власних перспектив для себе та своїх родин вони не мають і не матимуть, незалежно від перебігу подій. Але, вони не вірять в те, що переможці Януковича матимуть хоча б сякий-такий план щодо майбутнього. 

По-п`яте. Режим не сильно опікується ними. Всього за три тижні стояння на Грушевського вони отримують лише 3000 грн. в руки, крім своєї зарплати. Більшість військових ВВ та міліціонерів просто не мають можливості поїхати додому, одразу пропонують писати рапорт на звільнення. Згідно їхньої інформації, всі військові шпиталі та лікарні МВС переповнені, тому помалу відпускають лікуватися додому з запущеними формами застудних та інших хвороб. Умови життя - доволі ганебні, в ангарі мешкає 400 душ на матрацах просто на підлозі. 

Станіслав ФЕДОРЧУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини