MENU

У Києві – незаконний надзвичайний стан, а українці – «терористи»

3744 0

У Києві фактично запроваджено режим надзвичайного стану, а СБУ тим часом спільно з Антитерористичним центром розпочинають «антитерористичну операцію» на території України. Назвати це інакше як війною чинної влади проти власного ж народу язик не повертається. Проте про все це по черзі.

Що ми маємо станом на сьогодні?

У Києві встановлений особливий режим в'їзду і виїзду, обмежена свобода пересування по центру; обмежений рух транспортних засобів та повсемісно проводиться їх огляд інспекторами ДАІ; не працює метро; до Києва не впускають автобуси із людьми, зупиняють прямуючі до столиці потяги; фактично заборонене проведення масових заходів та страйків.

Насправді всі ці факти – не що інше як заходи, які застосовуються під час впровадження у країні надзвичайного стану, їх повний перелік міститься у статті 16 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану». Для повної картини бракує хіба що примусового вилучення майна у юридичних і фізичних осіб. Проте з тими темпами беззаконня, яке чиниться у країні за командою чинної влади, незаконного вилучення майна довго чекати не доведеться.

Тільки от всі названі вище ознаки надзвичайного стану насправді є незаконними діяннями з боку влади. Адже надзвичайний стан не був запроваджений – згідно статті 6 Закону України «Про правовий режим надзвичайного стану» його введення можливе лише після затвердження Верховною Радою відповідного указа президента. А доти – всі ці дії з боку силовиків є незаконними. Фактично це злочини проти українців!

Заява ж СБУ та міноборони про проведення на території України «антитерористичної операції» взагалі ні в які ворота не лізе! Проти кого її збираються проводити? Проти пересічних українців, які активно висловлюють свою громадську позицію? Чи в один момент 40 мільйонів український громадян невідомим чином перетворилися на терористів?!

Станом на сьогодні в Україні є терористи, але ім'я їм – нинішня влада, за вказівкою якої силовики проливають кров українців... Саме від них треба очистити нашу країну.

А твердження глави СБУ Олександра Якименка про те, що в Україні нібито наростає «застосування зброї зі сторони екстримісько налаштованих угруповань», а учасники акцій протесту займаються вандалізмом, мародерством та вбивствами – відверта брехня. Для того, щоб знайти справжнього виконувача та зачинщика усіх вище перелічених злочинів главі СБУ можна навіть далеко не ходити, буде досить підійти до найближчого дзеркала.

Павло ПЕТРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини