MENU

Куди тікатимуть соратники Януковича: адреси родичів регіоналів у США

4529 0

Депутатам від Партії регіонів є куди тікати в разі початку громадянської війни в Україні.

Причому для декого з них прихистком можуть стати США.

Протягом останніх днів вдалося виявити щонайменше дві адреси родичів високопосадових регіоналів у Америці.

Отже, Сергій Клюєв – депутат від Партії регіонів, керівник групи дружби Верховної Ради з Конгресом США і брат глави адміністрації президента Андрія Клюєва. Вони – одне ціле та несуть солідарну відповідальність за кровопролиття в Україні.

Донька Сергія Клюєва після одруження стала Ольгою Ертефай. Вона зареєстрована у Флориді за адресою:

1200 Gulf Blvd Apt 102

Clearwater Beach, FL, 33767 

Clearwater Beach – це район фешенебельної забудови на самому березі Мексиканської затоки. Будинок, де Клюєви зможуть переховуватися після втечі з України, на цьому фото має «хвилястий» вигляд.

Власником квартири є зять Сергія Клюєва та керівник його австрійських активів Каве Ертефай, який отримав її в подарунок від власної матері в 2007 році.

Інша адреса регіональної рідні у США – це квартира батьків Євгена Геллера.

Геллер – ключова особа в клані Януковича-Ахметова. Він є головою бюджетного комітету Верховної Ради та напряму причетний до «підкупу» депутатів шляхом розподілу бюджетних вливань у їхні округи.

Також Геллер є «смотрящим» від Ахметова на бюджеті України. Він відповідає за врахування інтересів головного олігарха та спонсора Партії регіонів при розподілі бюджету.

Крім того, Геллер є тіньовим казначеєм Партії регіонів. Він організовує схеми перетікання готівки в інтересах клану, завдяки яким регіонали можуть розраховуватися «чорним налом» з усіма задіяними у їх злочинній вертикалі.

При всьому цьому батьки Геллера спокійно живуть у США. Їх адреса:

1002, 44 Street

Brooklyn NY 11219

Судячи з фотографій цієї бруклінської вулиці, батьки Геллера живуть не в найрозкішнішому будинку. Але це краще, ніж Макеєвка, Єнакієве чи навіть Донецьк.

Незалежно від місця проживання в США, батьки Геллера можуть користатися перевагами американського верховенства права та соціальним захистом в цій державі, оскільки мають громадянство США.

І головне – в разі початку громадянської війни в Україні вони можуть вивезти свого сина-депутата та оформити йому громадянство Америки за програмою «об'єднання родини».

Тому соратники Януковича можуть і далі спокійно спостерігати, як борці за вільну Україну гинуть від куль. У регіоналів є запасні аеродроми для порятунку власних родин.

P.S. Дякую ініціативі «Разом» за допомогу в пошуку адрес.

Сергій ЛЕЩЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини