MENU

Для того, щоб приймати наступні рішення, необхідно поміняти голову ВР

705 0

Для того, щоб приймати наступні рішення, необхідно поміняти голову ВР. А для цього потрібно провести процедуру голосування, в тому числі і бюлетенями. А крім того, треба спочатку узгодити кандидатури керівництва Парламенту. А для цього треба провести консультації у складі нової більшості, яка склалася в Парламенті. 

Не секрет, що головним кандидатом на посаду спікера ВР багатьма розглядався Тигіпко, який «труханув» приходити на сесію, а значить не входить до складу нової більшості і не може бути спікером. 

Тому, підозрюю, що протягом найближчих годин будуть вестися консультації щодо того, хто саме набере 226 голосів за себе, як спікера. І це не обов’язково може бути найкраща людина. Бо от дивіться, найкраща людина я, а за мене 226 не проголосує.

Тож йдеться про особистість, яка не просто відповідає певним політичним і ідеологічним засадам, а й має значну підтримку в різних парламентських середовищах. Як в опозиції, так і серед позафракційних, так і серед колишніх регіоналів, які тепер позафракційні. 

Можливий й інший варіант: Рибак несподівано поміняє орієнтацію і виявить бажання підписувати наші постанови. Такий варіант мені не подобається. Але він можливий. Зрештою, завтрашній ранок покаже.

Олександр Бригинець


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини