MENU

Найбільший житловий будинок в Україні належить Юрі Єнакіївському. ФОТО

7106 1

Ці світлини варто побачити мешканцям Сходу, щоб там зрозуміли яку роботу для них зробив Майдан, ціною життя багатьох людей перемігши мафію Януковича.

Це світлини маєтку, де будувався певно найбільший (одноквартирний) житловий будинок в Україні – майже 10 тисяч кв.м.

При чому він в маєтку не один, окрема будинок для банкетів, окремо церква-картинна галерея, офісний центр, гаражі та баня.

Цей маєток розташований в Конча-Заспі. За різними свідченнями будувався він чи то для Юрія Іванющенка (в минулому кримінального авторитета Єнакієве) чи то для сина Януковича.

Це картинна галерея-церква

Це банкетний зал

Основний житловий будинок

Це баня

кімнати для відпочинку в бані

Нині вдалося дістати документи, щодо цього будівництва.

Будівництво вела фірма ТОВ «Єдітепе» її офіс знаходився в Києві за адресою Гончара 35, 9 поверх.

Що цікаво за цією адресою також знаходився офіс Артема Пшонки-Саші Януковича, який спеціалізувався на відмиванні грошей, куди заносили хабарі та відкати для Сім'ї.

Автор особисто знайшла документацію «Єдітепе», а також документи з іменами Пшонки та Януковичів в цьому офісі.

Однак власник земельної ділянки на якій будувався маєток фірма «Інтеграліті інвест», а також замовник будівництва «Фінансова компанія »Індекс-Груп" структури близькі до Юри Єнакіївського.

Від цих фірм ниточки тягнуться до фонду «Нові Технології», який давно відомий, як структура Іванющенка, яка фігурує в багатьох корупційних схемах.

Однак зважаючи на близькість Іванющенка і Януковича особливо в перші роки президенства останнього цілком можливо, що ці корупційні схеми Іванющенко крутив в інтересах Сім'ї і будував маєток також в інтересах Януковичів. Адже він вважався «смотрящим» за бізнесом Сім'ї поки не «підріс» Саша Янукович.

До речі, спорудження маєтку почалося в 2010 році, якраз в той час коли бізнес Януковича курував Іванющенко отож до кінця не відомо для кого будувався найбільший будинок України на 10 тисяч кв. метрів. В принципі це вже не важливо. Важливо відчужити його в державну власність.

Вдалося дістати документи про вартість будівництва лише будинків за період 2011-2014 – 211 млн. грн.

До речі, на будівництві використовуються найдорожчі матеріали. Фасади оздоблювалися мармуром, дах покривався чорним сланцем. Баню будувала та сама німецька Хонка, що і головний будинок Міжгір'я.

Що цікаво недалеко від продемонстрованого маєтку ТОВ «Єдітепе» зводила, ще один. Його проект навіть висить на їх сайті. Великий паркан за ним величезний будинок -3 тисячі 500 кв. метрів. Що цікаво будинок Юрія Іванющенка в Єнакієве дуже нагадує по стилю цей новенький палац, старий – майже зменшена копія новобуду.

Можливо це і є справжній маєток Юри Єнакіївського, а «Нове Міжгір'я» він тільки прикривав.

Зрештою це не має значення. Юрій Іванющенко до 2010 року не був відомий навіть, як бізнесмен, прославився він лише тоді коли став наглядати за «бізнесом» Сім'ї. Отже цей маєток це плід пограбування країни родиною Януковичів. Отож він мусить буди відчужений на користь держави.

Банкетний будинок

 Басейн

 гараж

 Баня

Тетяна ЧОРНОВОЛ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини