MENU

В Киеве появились подставные кандидаты от Объединенной оппозиции «Батьківщина»

962 0

 

Обережно! На вашому окрузі можуть застосовуватись технології «хамелеонів»!


Так, по 223 окрузі у Шевченківському районі столиці, такий собі «незалежний» самовисуванець, позапартійний В.Лебедівський вдався до грубої маніпуляції! Щоб втертися в довіру до виборців, він на свої листівки «ліпить» бренд ВО «Батьківщини».


Оскільки «Свобода» і «Батьківщина» узгодили кандидатів на кожен виборчий округ, тотаким трюком В. Лебедівський намагається видати себе за єдиного кандидата від опозиції.


Насправді, кандидат від об'єднаних сил опозиції тільки один - свободівець Юрій Левченко.


Якщо В.Лебедівський сьогодні дурить своїх виборців, то яким буде рівень брехні, якщо він раптом отримає мандат народного депутата. Але очевидно, що депутатом він не стане і наслідком його балотування може стати перемога провладного кандидата, корупціонера та злодія В.Пилипишина.


Технологія самовисуванців, так званих «незалежних», а тепер ще й кандидатів-»хамелеонів» спрямована на те, щоб заплутати виборця і забезпечити перемогу режиму Януковича на парламентських виборах 2012 рокузагалом і В. Пилипишина зокрема.


Тому треба бути пильним і не ловитись на дешеві маніпуляції, а робити усвідомлений вибір - обрати єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції на кожному мажоритарному окрузі.

Александр АРОНЕЦ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини