MENU

Сьогодні в Росіїї відключать всі проукраїнські спільноти ВКонтакта

1243 2

Про мережу Однокласники ми давно мовчимо, бо там смуток повний. Але тепер настав час і Вконтакті, який до певного моменту хоч намагався бути схожим на більш-менш толерантний соціальний сервіс.

Пам’ятаєте, вчора усі проукраїнські спільноти із півмільйонними натовпами послідовників зникли із Вконтакті, а потім раптово повернулися? Це була підготовка. Сьогодні ці групи під забороною на всій території РФ. Тобто для українців відкриті, а для росіян - ні. Роскомнадзор.

Ми вважаємо, що прийшов час боротися із кремлівською пропагандою в мережі на найвищому рівні. Багато українських фахівців та авторитетних громадських діячів останніми днями змушені були констатувати факт того, що Україна поки що не готова до такої агресивної інформаційної війни, яку на нас спрямувала путінська орда. Тож ми переконані, що саме час вдаватися до безпрецедентних мір захисту батьківщини, а саме - піддати усі російські інтернет-сервіси та змі жорсткій цензурі на законодавчому та виконавчому рівнях як мінімум на період стабілізації ситуації в нашій країні. 

Перш за все це стосується діяльності антиукраїнських груп у соціальній мережі Вконтакті, завдяки яким відбуваються не просто потужні процеси пропаганди насильства та сепаратизму, цинічної та зухвалої образи держави Україна, державних символів та народу України, а ще й координація дій усіх антиукраїнських акцій: від вигулу тітушок, до фестивалю росіян під ХОДА. Наша відповідь має бути хоча б симетричною.

Просимо не стільки поширення, скільки передачі суті цього заклику до високопосадовців та інших впливових персон в Україні, які в силах посприяти вирішенню питання. Причому «на вчора», а не через декілька днів... можливо... якось... як із оперативним прес-центром від РНБО для іноземних журналістів по ситуації в Криму.

Дякуємо. Слава Україні!

Кіберсотня


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини