MENU

Чи розуміють росіяни ціну окупації?

1892 2

Владімір Путін сказав, що російську біржу обвалила Федеральна Резервна Система США. Це констатація факту чи скарга? Якщо скарга, то треба зауважити, що Путіна чемно, але наполегливо переконували – не чіпати Україну. Він поводив себе доволі впевнено, викликаючи у своїх співгромадян очевидне відчуття гордості. Більшість наших російських братів відверто і щиро раділи, коли нога першого солдата-окупанта ступила на українську землю. І це зрозуміло: народ в тоталітарному суспільстві, де заарештовують за заклики до миру, має кожної хвилини пишатися своїм лідером, спостерігати за кожним його рухом з погано прихованим захопленням і щиро радіти кожній військовій перемозі.

Але ще до заходу «Гетьмана Сагайдачного» та ескадри американського флоту у Чорне море, риторика дещо змінилась. Володимир Путін здивував всіх нас якимись невпевненими «месіджами». І Янукович, як з'ясувалось, не має політичного майбутнього, і окупаційні російські війська у Криму – не війська. І не російські. Так, якісь «загони самооборони Криму». Майже «тітушки» на броньовиках «тиграх».

Я от тільки одного не розумію: російський народ усвідомлює, що лише за одну добу, завдяки авантюрам Путіна, з його кишень кудись безслідно зникли 72 мільярди доларів? І чи можна попросити Федеральну Резервну Систему продовжити такий м'який, беззбройний метод примушення ВВ до миру? Чисто з виховною метою. Щоб ця система працювала, як лічильник у таксі. Ви ще хочете блокувати наших моряків і льотчиків? Шкода, але це – ваше рішення. 72 мільярди – за кожен день безвідповідального ставлення до українського і російського народів. Звісно, шкода росіян. На ці гроші могли б лікарні побудувати. Ветеранів підтримати. Нові дороги прокласти (в Росії з цим, як і у нас – величезні проблеми). Але народ «вигрібає» за неправильно розставлені його керівництвом пріорітети: військово-патріотичну гру «Зарніца» на чужій території, підтримку «загонів самооборони Криму». Що, опосередковано, підтверджує доволі дивний тип із кримінальним минулим, на прізвисько Гоблін, який самоназвався прем'єром півострова і постійно звертається до Владіміра Владіміровича Путіна по допомогу. Агов, шановні росіяни! Це вони на ваші гроші гуляють! Доречі, сума, за кожен день цієї дивної, і нікому не потрібної війни, може зростати. А квитанції має сплачувати не лише Владімір Путін, а і його друг та гість – Віктор Янукович. Який, у своєму листі до Ради Безпеки ООН, підтвердив, що запросив окупаційні війська на територію України.

Дмитро ТУЗОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини