MENU

Организатора проплаченных митингов Руслана Багмута выбросили с 16-го этажа

13012 33


 

Учора, 28 серпня, в Києві був убитий відомий організатор проплачених мітингів Руслан Багмут. Повідомлення про смертьз’явилося вчора на його сторінці всоціальні мережі «Вконтакті». Один з його помічників Дмитро Шевченко(http://vk.com/shevchenko_dk) написав (мовою оригіналу): «РЕБЯТА, ссегодняшнего дня Нашего руководителя, Руслана Багмута Николаевича(http://vk.com/ruslan_bagmut), не стало в живих. Все, кто был с ним знаком помнят ЕГО, как честного, хорошего человека, «добряка», «душа компании», и просто готовым бескорыстно помочь каждому...»

  

В одному з коментарів під записом координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняховський повідомляє, що вчора, 28 серпня, приблизно об 11.30 Руслан Багмут був викинутий невідомими злочинцями з  16-го поверху житлового будинку. Трапилося це по вул. Оноре де Бальзака, 81/1.

  

   

Будинок по вул. Онореде Бальзака 81/1

 

 
Микола Михайлович повідомляє, що похорон Руслана Багмута відбудеться в четвер.

   

Покійник був відомий тим, що координував проведення проплачених мітингів та масовок.«Волонтерів» набирав через свою сторінку в соціальній мережі «Вконтакті» (http://vk.com/ruslan_bagmut) та створеній спеціально для вербування групі «Робота: Вибори 2012, мітинги/масовки,заробіток» (http://vk.com/vakansiya_kiev), яка налічувала більше 10 з половиною тисяч учасників.

Часто-густо в обговореннях звучали претензії щодо грошового питання. Деякі учасники були незадоволені, що після мітигу не отримували оплату 

 

В деяких випадках гарантувалася оплата одразу, але, ніби, через неблагонадійність «замовника»«протестувальники» залишалися ні з чим

  

Одним з таких замовників був регіонал Олег Калашніков. Про це сказав сам Багмут в коментарі телеканалу «Інтер».

«Я хотів розповісти, що Партія регіонів кидає людей на гроші. Два дні тому нам заказав мітинг депутатвід Партії регіонів  Олег Калашніков. Сказав, що потрібно прийти під суд, тому що буде суд над Юлією Тимошенко. І потрібно прийти. Група підтримки від Партії регіонів. Пообіцяв 100 грн. задень. Ми зібрали велику кількість людей.Тільки від мене було 280. Всіх було приблизно 2 тисячі людей. Ми простояли весь день. Грошей нікому не заплатили» - сказав він тоді.

 

 


Можливо, гроші, неподілені з якимось із замовників й стали причиною смерті Руслана Багмута?

 sadxaka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини