MENU

У Криму знову б’ють журналістів

564 1

Кілька журналістів потерпіли у п’ятницю при висвітленні спроби штурму невідомими однієї з українських військових частин неподалік Севастополя, повідомили очевидці і самі потерпілі в соціальних мережах.

 

Серед потерпілих – і російський журналіст, громадянин Росії Павло Нікулін.

 

 

За його словами, у травматичному пункті, де він перебуває, разом із ним іще четверо побитих під час того протистояння журналістів.

 

Журналіст повідомляє, що невідомий, який напав на нього, був із російською «георгіївською стрічкою» і заявив, що він із Росії.

 

Кримська журналістка Ліля Буджурова написала, що на журналістів напали «дружинники Аксьонова», за іменем Сергія Аксьонова, незаконно призначеного головою Ради міністрів Криму.

Нападники жорстоко побили журналістів, а за автом, на якому намагалися втекти журналісти телеканалу «Інтер», влаштували гонитву, «машину розбили, відібрали камери», пише журналістка.

За повідомленнями, журналісти Олена Механік і Дмитро Цаплієнко і двоє їхніх операторів урешті дісталися до лікарні швидкої допомоги в Сімферополі.

Серед потерпілих і журналіст телевізійного «5-го каналу» Антон Локтіонов, повідомляє Тетяна Даниленко з цього ж каналу.

  

Севастопольський журналіст Дмитро Білоцерковець, очевидець подій, заявив, що «такого фашизму-нацизму-геноциду» з боку проросійських нападників він іще не бачив ніколи.

Присутніх журналістів не тільки побили, а й пограбували, додав він.

На його думку, нападники, які маскувалися під добровольчу «самооборону», насправді були бійцями колишнього «Беркута», а військову частину штурмували раніше саме російські військові.

Раніше у п’ятницю надходили повідомлення, що у Криму поблизу Севастополя невідомі намагалися захопити військову частину А-2355 – командний пункт тактичної групи «Крим» протиповітряних військ.

За цими повідомленнями, нападники вибивали ворота частини вантажівкою і вимагали від українських військових здатися і передати об’єкт «під контроль інших збройних формувань».

radiosvoboda.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини