MENU

Шановні колеги, я в Сімферополі. Закликаю вас приїхати сюди на «референдум» - Луканов

1141 2

Шановні колеги, я в Сімферополі. Закликаю вас приїхати сюди на «референдум». Необхідно мати якомога більше багнетів (фотоапаратів, відеокамер, компів), щоб якомога ширше висвітлити це неподобство.

При цьому ви повинні розуміти, що ризик тут є. І остаточне рішення за вами. Просто треба подумати над тим, як максимально застрахуватися. Діяти треба наступним чином.

1. Найкраще пересуватися групами. На групу складніше напасти. Хоча, звісно, повною страховкою це бути не може.

2. Якщо виникає конфлікт, якщо вам забороняють знімати, то в залежності від того, хто забороняє. Якщо це просто пришелепкуватий громадянин, то треба продовжувати свою роботу, дружньо, пояснивши громадянину, що ви не хочете зла або щось інше. Якщо це агресивний «самооборонець» або козак, то краще відійти і спробувати зняти з іншої точки.

3. Не треба брати з собою нічого, що б могло викликати претензії з боку самоназванних правоохоронців. Тобто не варто брати агітаційні листівки, якісь речі, які можуть бути сприйняті як зброя. Ви можете бути обшукані і затримані, або відправлені назад. Це незаконно, але такі реалії.

4. Стосовно жилетів з написом «Преса» тут треба думати в кожному конкретному випадку. До преси тут агресивне ставлення у козаків і самооборони. Військові не хамелять. Вони мовчать.

5. Бронежилети – не думаю, що на даний момент вони потрібні. Тут поки що нема бойових дій. Однак вони не виключені у майбутньому. Правда, до референдуму вони навряд чи почнуться.

6. В усьому іншому покладайтеся на власний розум і досвід. Пам’ятайте, що ваша розповідь про ці події може бути ваговитішою, ніж, якщо ви будете дурням і хамам доводити своє право на знімання. Тому, буває, краще поступитися самолюбством і не влазити у конфлікт, але передати в редакцію якісний матеріал, ніж боротися за своє право зі жлобом, на якого на сьогоднішній день нема управи.

Ще одне. Готелі тут забиті. Шукайте можливості поселитися в приватному секторі. Гугліть і воно вам поможе.

Юрій ЛУКАНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини