MENU

У Донецьку продовжують ідентифікувати «туристов Путина»

2652 1

Одна з активних донеччанок розповіла Порталу неполітичних новин, як викрила одного з сепаратистів. Ним виявився мешканець Санкт-Петербургу. Дівчина звернулась до СБУ, але там їй відмовились допомагати.
Днями донеччанка вирішила розповсюдити листівки проти війни. Вона клеїла їх та роздавала у своєму мікрорайоні. «Я роздрукувала їх за свої гроші, мені ніхто не платив. Зміст листівок - аполітичний», - розповіла дівчина.
У цей момент до неї підійшов невідомий. Він спитав, хто їй дав гроші на листівки, запропонував перекупити. «Скільки це коштує ваших тугриків, - спитав хлопець. - Тисячу?». Коли донеччанка відмовилась від такого обміну, він попросив подивитись на її документи. На таке саме прохання з її боку незнайомець не відреагував та пішов.
Донеччанка почала власне розслідування. У групі Павла Губарєва у ВК вона натрапила на перепост з ЖЖ Георгія Семьонова та впізнала у ньому того, хто заважав їй клеїти листівки. «У ЖЖ він відверто говорив про ненависть до України, там є фото зі штурму ОДА в Донецьку», - зазначила донеччанка.
Якщо переглянути його сторінку в ВК, зрозуміло, що хлопець з Росії, але зараз гастролює в Україні. На сторінці і посилання на групу Павла Губарєва, і інтерв'ю в одеситів, відзняте особисто. Багато відео з вчорашніх подій у Донецьку. Зважаючи на деякі фото, він є членом організації "Бойцовский клуб им. В. Путина", навіть її очолював.

«Я подзвонила на гарячу лінію СБУ, розповіла ситуацію. Мені сказали, що треба підійти та написати заяву, - розповіла дівчина. - Коли я прийшла, я довго чекала на слідчого. Потім до мене вийшов молодий хлопець, я йому про все розказала. »Що ви від мене хочете? Що ми можемо зробити? Йдіть пишіть заяву у міліцію«, - так він мені відповів».

Нагадаємо, на завтра проросійськими радикалами заплановані масові мітинги у центрі Донецька.

NGO.donetsk.ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини