MENU

Зорян Шкиряк : «Тарас Чорновил - образец политической тушки»

2527 5

 

Не збирався робити цюпублікацію, бо не вважаю за потрібневитрачати час на безглузді політичні«качелі», є чим займатись і без того.Але, прочитавши у новинах черговіфілософські «перли» одного відомого«розкрученого» в ЗМІ політика, простоне втримався. Оскільки до людей важливодоносити певні прості, але дуже важливіречі.

Мова про Тараса Чорновола.

Дивлюсь,читаю, думаю… Стільки видань розповсюджуютьйого коментарі-роздуми, що навітьдивуєшся, невже й справді такий розумнийта ідейний? Іноді складається враження, що Тарас свої креативні висновкиотримує з космосу. Ну просто оракулякийсь… Навіть мажоритарний округ собіобрав «космічний», в якому колись двічіперемагав відомий «знавець всесвіту» Леонід.


Так от. Як виявилосявсе Тарас знає, аналізує, прогнозує. Вінзнає, скільки сидіти Тимошенко, він знаєпро те, хто кого «кинув» і хто когозрадив. Він знає, яка доля в Об’єднаноїопозиції «Батьківщина». Він знає навіть коли вб’ютьчи не вб’ють Януковича. Та що там казати,він знає, якою буде Україна в майбутньому.


Не знаю, складаєтьсявраження, що всі спецслужби Українизливають інформацію виключно Тарасу.


І все це подається вЗМІ під соусом політичної досвідченості Тараса Чорновола. На жаль, є люди, якіготові споживати увесь цей політичниймотлох. Прикро, що саме ось такі псевдопатріоти, замасковані під«противсіхів»-ідейників, дезінформуютьукраїнське суспільство.


Суть же насправдіпроста: людина, що звідусіль повчає всіхі вся, як треба жити, у своїй політичнійісторії завжди виявлялася відвертимбрехуном.

Тарас Чорновіл – професійний,політичний зрадник і «тушкан». Я навітьсказав би так: взірець політичної тушки,що «косить» під індивідуаліста. І це -ніяка не образа, це - відверта, об’єктивнаконстатація факту політичної історіїцього політика.

Почав з «великого»...Коли зрадив Україну, зрадив демократичнісили,  коли,  ганебно зрадив справуі пам’ять свого ВЕЛИКОГО БАТЬКА,В’ЯЧЕСЛАВА МАКСИМОВИЧА ЧОРНОВОЛА . Вінбанально продався олігархічномукриміналітету на чолі з Януковичем у2004-му. Йому віддячили.

 У 2006-мугаличанин Чорновіл, син політв’язня,дисидента, патріота, фундатора українськоїнезалежності увійшов у першу п’ятіркусписку Партії регіонів. Тобто, ліг підантиукраїнську, антидержавну,антидемократичну політичну силу, деправлять закони паханату.

Потімідейний «регіонал» Чорновіл кинув своїхдонецьких хазяїв і перекинувся у фракціювідомого скупника «тушок» Рибакова.Покрутився, кинув і тих. От біда, ну всейому не так…

 І от зараз він дійшовдо цілком ганебного. Став вже неполітичною, а «фуршетною тушкою», тобтотехнічним кандидатом власника мережі«Фуршет», мультимільйонера Ігоря Баленка(який і сам має великий досвід бігативід «кума до кума»), що йде кандидатомвід влади в 212 мажоритарному окрузістолиці, в Дарниці.

 Отже, будулаконічним.


Тарасе, я розумію, щодля багатьох політиків (або тих хто себетак називає) гроші не пахнуть, але... Єте, що не продається, совість, душа.


Отже, порада. Зупинися,відпочинь від політики, бо це виглядаєкумедно. Принаймні до майбутніх виборів,а там час покаже. 


А зараз просто припинидурити і плутати людей, киян зокрема.Не дурні, все розуміють без тебе, несумнівайся.


Зроби єдиний чесний,достойний, чоловічий вчинок у своємужитті. Повторюю, єдиний. Зніми своюкандидатуру в 212-му мажоритарному окрузістолиці на користь демократичногокандидата. Люди це оцінять, повір. 


Подумай, Тарасе! Згадайбатька, згадай, що ти українець...


P.S. Не маю звичкирозміщувати усілякі фотоприколи у себев блогах, але сьогодні побачив в неті,не втримався, вибачте)))

Зорян ШКИРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини