MENU

Авторитет Тимошенко може зіграти роль для відвернення війни з Росією, - політологи

1710 5

Тарас Березовець, політтехнолог

 

Я думаю влада потребує серйозного кадрового посилення, треба долучати тих людей, що мають величезний авторитет і досвід у врегулюванні подібних кризових конфліктів.

 

Я думаю, потрібно запроваджувати посади радників при РНБО, МЗС.

 

Ми розуміємо, що такі люди є - це Володимир Горбулін, Євген Марчук, Юлія Тимошенко, вони здатні підсилити нашу спільну боротьбу проти ворога.

 

Їх авторитет в Україні і світі, серйозні знання і багаторічна практика зможуть допомогти новій українській владі швидше і ефективніше вирішити конфлікт з Росією у Криму і врятувати єдину і цілісну Україну.

 

Думаю, владі треба якомога скоріше долучити цих людей у команду протидії військовій агресії Путіна щодо України.

 

На мою думку, сьогодні, це єдина серйозна можливість зберегти нашу країну.

 

 

Олексій Гарань, політолог

 

Сьогодні ми маємо дуже складний момент у державі, який добре і чітко показує нам, хто є хто із політиків.

 

Я наприклад, так і не зрозумів логічність учинку трьох депутатів зі «Свободи», які у той момент, коли ми ведемо тяжку інформаційну війну з Росією, б’ють на камеру керівника Першого національного з криками «москалі».

 

Це неправильна і неприпустима позиція і дії у той момент, коли ми маємо організуватися і дати належну достойну відсіч нашим ворогам. Але при цьому не втратити людське лице, щоб Захід бачив у нас нову владу, з якою можна працювати, а не дикунів, що встрявають у міжусобні розборки з побоями.

 

На цьому фоні дуже достойно виглядає вся наша влада, Яценюк, наприклад, що зараз робить усе можливе і неможливе для реакції Заходу, для об’єднання країни у цей складний час.

 

Крім того, я б згадав Юлії Тимошенко. Її беззаперечний авторитет у світі теж робить свою належну справу, вона активно робить заяви, де прямо називаю Росію агресором, а Путіна «фашистом». Це справді, той момент, коли політики мають сказати все, щоб підтримати народ, свою країну.

 

Думаю, її авторитет і багатолітній політичний досвід грають дуже велику роль у збереженні країни і відвернення війни з Росією.

 

 

Віктор Небоженко, політолог, директор соціологічної служби «Український барометр»

Я високо оцінюю дипломатичні старання наших політиків і їх дії щодо Криму. Сьогодні рівень уваги і підтримки України в світі, як ніколи фантастичний.

 

Хочу відзначити дії українського уряду, який робить все зважено і грамотно.

 

А також непогано проявила себе під час кримського конфлікту Юлія Тимошенко, її яскраві, сильні заяві роблять свою справу. Думаю, завдяки своїй позиції вона має іти на вибори і складати конкуренцію Порошенку чи Кличку.

 

Ми всі знаємо її здатність, як бути в центрі конфлікту, так і швидко і ефективно його розрулювати. Через те , а також те, що на минулих виборах її підтримала половина країни – вона має іти на вибори у травні і має непогані шанси їх виграти.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини