MENU

Поки суспільство не позбавиться «подвійного дна», може прийти новий овоч чи Кучма - блогер

714 0

Ото дивлюся на учора роздутий скандал і троха дивуюся, згадую майдан, думаю над його цінностями і над тим чому боролись і що хочемо. Сам по собі скандал не цікавий. Цікаві люди, що активно його обговорюють і їх позиція.

Ще учора багато тих, хто зараз хулить Мірошниченка героїзували за аналогічне Сашу Білого (Музичка), восторгались допитом Ляшка...

Прикро спостерігати, що «подвійну мораль» у людей майдан так і не вилікував. Після майдану мало б бути «Закон один для всіх» незалежно від уподобань чи захоплень.

«Лікувати» треба не тільки політиків, а й суспільство. Поки суспільство не позбавиться «подвійного дна» і багатьох інших негативних явищ, у нас лишається загроза приходу нового овоча чи Кучми і повернення до старого ладу.

Для того, щоб змінити все навколо, треба спочатку змінити себе. Ніякі революції і майдани не матимуть довготривалого ефекту, поки не очистяться голиви від непотрібного хламу, бо інакше нас чекає тільки зміна декорацій.

Я вже нікого давно не банив і тому сьогодні «акція», той хто знову героїзуватиме аналогічні дії Ляшка з Бєлим одразу піде в бан)

Щоб попередити питання про мою позицію одразу кажу, що вона у мене завжди «Закон має бути один для всіх».

Щз цікавого - аргумент «картинка» для Кисельова. Нормальні думаючі люди того говномета не дивляться ні у нас, ні в Росії. З огляду на те скільки у нас обговорень про то, шо сказав Кисєльов на черговій передачі - його найбільша глядацька аудиторія мабуть не в Росії, а в Україні.

Roman Chornomaz


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини