MENU

У парламенті підтримали декларацію «Про боротьбу за звільнення України». ВІДЕО

975 2

Народні депутати України проголосували за декларацію «Про боротьбу за звільнення України». Всього її підтримали 274 народних обранців.

Таким рішенням український парламент звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з проханням утриматися від міжнародного визнання самопроголошеної «Республіки Крим» і анексії Автономної Республіки Крим та міста Севастополя Російською Федерацією.

Автором декларації  «Про боротьбу за визволення України» є в.о. президента Олександр Турчинов.

«Верховна Рада України звертається до всіх членів міжнародного співтовариства з наполегливим проханням утриматися від міжнародного визнання так званої »Республіки Крим« і анексії Криму та міста Севастополя до складу Росії в якості нових суб'єктів федерації», - йдеться в тексті декларації.

У документі зазначено, що Верховна Рада України звертає увагу урядів і парламентів світу, міжнародних організацій і світової громадськості, що український народ ніколи не визнає анексію невід'ємної частини своєї території, захопленої Росією «з грубим порушенням фундаментальних норм міжнародного права та загальновизнаних принципів співіснування держав».

Від імені народу України Верховна Рада України у декларації зазначає, що Крим був і буде в складі України.

«Український народ ніколи і за жодних умов не припинить боротьбу за звільнення Криму від окупантів, якою б важкою і довгою вона не була», - йдеться в декларації.

 

Intv Ua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини