MENU

Мрії збуваються. Влада повинна довести кримінальну справу проти Королевської до кінця

4541 0

Мрії збуваються?

Півтора роки тому одна молода немолода дівчинка рум’яно посміхалася у телекамери і щедро ділилася з Україною своєю таємною мрією.

Після гучного провалу на виборах-2012 до ВРУ, як це не дивно, мрія Наталі Королевської збулася і вона щільно вмістилася в крісло Міністра соціальної політики в уряді Партії рецидивістів та звично зайнялася «піліть» золоті гирі українського бюджету.

Але ось біда! 

Злий геній міліцейської закваски, Hennadii Геннадійович Москаль, вирішив своїми дрібними зачіпками спаплюжити білу та пухнасту мрію Наталії Юріївни.

Не встигла вона підписати перший тендер, який міг зігріти її душу і кишеню набагато краще норкового манто, як відставний генерал виявив, що новоявлений міністр в графі біографії «Вища освіта» має великий знак запитання і намагається прикрити його дублікатом несправжнього диплому.

Вже перший же публічний виступ Королевської з трибуни ВРУ державною мовою поповнив лексикон гумористів страшилками про «кішьчячі магізіни» і остаточно поставив під сумнів її освітній рівень.

Розслідування, що почав Г. Москаль ось цим повідомленням на своїй сторінці у фейсбуці, підхопили журналісти, і дуже швидко встановили, що жодного однокурсника з яким Королевська закінчила ВУЗ на Планеті Земля не виявлено. Під тиском доказів прокуратура вимушено відкрила кримінальну справу і зважаючи на її важливість кинула вести…дільничному міліціонеру. 

Події Євромайдану і Української Революції віднесли злочинну комбінацію міністра без освіти на узбіччя громадської уваги, але серед нас є добрі люди, які не злопам’ятні, хоча про добро не забувають.

Шановні люстратори, яких Майдан підніс на державні посади! 

Єгор Соболєв, Тетяна Чорновол, Геннадій Геннадійович!

Шановний Міністр МВС пан Арсен Аваков!

Шановний Генеральний прокурор України пан Олег Махніцький!

Від імені мільйонів громадян України, платників податків, на які утримувалася вищезазначена особа, Н.Ю. Королевська, просимо Вас на прикладі фальсифікації нею данних про отриману вищу освіту довести кримінальну справу до логічного кінця, тим самим поклавши край спробам шахраїв та корупціонерів проникати у владні кабінети саме в той час, коли Україні конче необхідні патріотичні, високоосвічені фахівці, які будуть щиро і чесно докладати зусиль для розбудови держави.

Мрії народу про чесну, справедливу владу, що спирається на засади Законності та Правосуддя, повинні збуватися.

Zilya Singelschucher


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини