MENU

Росіянин – ніби злиденна дитина, яка б’є і грабує своїх одноліток

1328 1

Я ніколи не вважала росіян братнім народом. По-перше – вони мені жодним чином не брати, по-друге вони не зовсім народ. Їхня турбота і декларування братерства з ними ж у ролі старшого брата, трактувалася мною завжди суто по Оруелу. Однак гнівитись на них за це не варто було: тюрма народів – що з них візьмеш. Росіянин – ніби злиденна дитина, яка б’є і грабує своїх одноліток, щоб бодай в чомусь бути кращою. Дитина не розуміє, що в її злиденності винні не інші діти, а батьки-алкоголіки.

Але, одна справа, коли це малявка який смикнув тебе за косичку, і зовсім інша, коли це стокілограмовий гопнік-старшокласник, який вламується до тебе в хату з мисливською рушницею і краде двері від туалету. Не тому, що вони йому треба, а тому, що він може. А батьки цього урода приходячи до тями раз на семестр на батьківських зборах розводять руками, мовляв: ну ось такий він у нас особливий хлопчик – не можна його утискати…

Навіть коли дитина виростає не уродом – такі батьки все рівно вкладуть йому до рук рушницю і відправлять щось у вас красти.

Російський народ буде ворогом України у цій війні так само, як і російська влада. По нас будуть стріляти не статтями російських кодексів і конституцій, а крупнокаліберними кулями. І випускатимуть їх представники «братнього» народу.

Раніше я так не вважала. Раніше мені здавалося, що носіями комплексу совкового імперіалізму є тільки мешканці колишнього «совка». Проте й нове покоління не відстає від попереднього.

Сьогодні мені довелося поспілкуватися з, як колись здавалося, адекватною своєю подругою з Росії. Вона все життя прожила у Москві. Тільки нещодавно закінчила школу. Чим не нове покоління?

Нашу переписку не варто переповідати – її досить просто подати прямим текстом, щоб зрозуміти: коли по нас гахнуть водневою бомбою – східні «брати» плескатимуть в долоні…

L* K*

Нафига визовый режим то с Россией?

Ганна Сінькова

Ну наверное чтобы вашим гопникам которые отстреливают наших людей в Крыму пришлось бы хоть немного перед этим в посольстве постоять…

L* K*

Нифига никто никого не обстреливает!

Ганна Сінькова

С нашей стороны два трупа уже. Вам не сообщили?

L* K*

А вы там ходите и всем угрожаете

Ганна Сінькова

Это как?О_о)))))т У нас там только перепуганные штатские и заблокированные войска)

L* K*

Наоборот мы приехали и лучше стало, а вы та самоуправством занимаетесь

Ганна Сінькова

В смысле?

L* K*

Ну в прямом, с вам хуже стало

Ганна Сінькова

А это как? Они с нами уже 23 года живут – в какой момент стало хуже?) Не, ну правда, мне реально интересно – это троллинг или ты серьезно сейчас?)

L* K*

Серьезно

Ганна Сінькова

Жесть…

L* K*

Просто общались с родственниками друзей, а они в Киеве… В общем жесть там ваши разводят…

Ганна Сінькова

Я сейчас пью кофе на Крещатике – жести не вижу. Они не подскажут где ее искать?

L* K*

Ну про то как вы всем угрожаете и наводите порядки и то какими способами

Ганна Сінькова

Мы как бы с вами, тойво, в состоянии войны сейчас… ну в смысле с Россией… и у нас в этом отношении порядки пока довольно либеральные…

Ну если сравнить, попытаюсь объяснить – это как будто Гитлер нападает на Польшу, а Сталин в знак протеста перестает с ним разговаривать… вот так и мы на введение войск отреагировали…

L* K*

Войну вы начали

Ганна Сінькова

А как мы начали войну? Я этот момент как-то пропустила))

L* K*

Ань, визовый режим, то как вы отреагировали на введение наших войск ибо вы как-то там переборщили со своей демократией

Ганна Сінькова

Переборщили с демократией? А это как?

На цьому розмова обірвалася.

Росіянину важко зрозуміти, що демократія може бути або абсолютною, або штучною. І ми, і вони пожили вже трохи за штучної. Відмінність наших народів в тому, що нам це набридло. А вони – ненавидять нас за це.

Ця бідна дитина врешті виросла і дістала собі ядерний комплекс. Вона не хоче вчитися, не хоче заробляти гроші чесним шляхом і жити в соціумі. Образа на весь цивілізований світ залишилась і тому бідна дитина готується натиснути червону кнопку на пульті, аби раз і назавжди з ним поквитатися.

Ганна СІНЬКОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини