MENU

Плани Росії щодо дестабілізації ситуації в Україні на поверхні - Сюмар

1306 0

Плани Росії щодо дестабілізації ситуації в Україні на поверхні. Достатньо подивитися кілька випусків новин і їхні акценти: тотальна впливовість Правого сектору, відсутність легітимної влади, яка має підтримку, неспроможність силових структур контролювати ситуацію і забезпечувати порядок та законність.

Це все, на що робиться ставка - критика і підрив легітимності влади, аби ситуація в регіонах вийшла з під контролю, що дало б можливість контролювати ситуацію вже збройними загонами, в образі вже дещо іншої «самооборони» чи «Лівого сектору».

Часто цьому підіграють окремі групи впливу та політики, які в них «на ниточках». Але на пропагандистські тези, всупереч поширеним уявленням, варто відповідати не стільки контрпропагандою, скільки справами.

Сьогоднішній день дає відповіді. Незаконне використання зброї буде жорстко локалізуватися, а розслідування відбуватися. Факт голосування за відставку 2-ма голосами доводить повну легітимність влади, завдання якої стабілізувати ситуацію, зробити непопулярні кроки для реформування економіки, обрізавши витратні бюджетні статті, та провести прозору виборчу кампанію.

Вибори 25 травня стануть крапкою для всіх планів «розхитати і делегімітизувати», тому вони мають відбутися за будь-яких умов. Але хотілося б, аби кампанія окремих кандидатів відбувалася не так в контексті російських побажань, як в контексті позитивних орієнтирів українців щодо зобов'язань майбутнього президента. Це точно сприяло б національній безпеці.

Виктория СЮМАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини