MENU

Фонд "Приірпіння" готується 4 квітня відзвітувати про витрату коштів, зібраних сім'ям "Небесної сотні"

267 0

І так, друзі, послухавши ваші коменти, отримавши купу ваших листів, прийшлось самій вникнути в питання щодо фонду Приірпіння та щодо лікування потерпілих в Ізраїлі.

Anastasiia Popsuy отримує неймовірну купу листів. Я теж їй писала і не один лист, я теж требувала звіти по роботі. Це нормальні речі. 

Я розумію вас всіх, бо ви не бачите поки-що результату. Тому я і намагалась Анастасії та її колегам пояснити, що потрібно людям – потрібен звіт, в тєліку, скажімо так. У нас більшість людей, які живуть в селах, які передавали кошти на родини загиблих не розуміють механізму роботи фонду. Тому треба всім пояснити, а зробити це можна, давши пресуху.

Анастасія сказала мені сьогодні, що пресконференція відбудеться 4 квітня 2014 року.

І це чудово! Оскільки будуть журіки, блогери і всі донесуть інфу до людей. До тих самих бабусь, як моя, яка віддала свою пенсію на родини, а не розуміє де її кошти. Вона фейсбук не читає, не вміє ним користуватись і не знаю, що таке сайт. 

Анастасія, дякую, що ви мене почули!  Це приємна новина. Я прийду на пресуху та із задоволенням буду отримувати відповіді на мої запитання. 

Дякую за це!

Юля СМІРНОВА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини