MENU

«Регіонали» саботують розслідування злочинів силовиків під час подій на Майдані

981 1

Жоден представник Партії регіонів не з’явився сьогодні на засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідувань зловживань правоохоронців під час акцій протесту, хоча всі вони отримали персональні запрошення. Таким чином засідання знову не мало кворуму. Це відвертий саботаж представників Партії регіонів, які не бажають розслідування злочинів силовиків проти власного народу.

 

Поведінку “регіоналів” можна було передбачити при минулій владі, адже комісія створювалася ще при Рибаку за квотним принципом парламентських фракцій, найчисельнішою з яких була фракція ПР.
Зараз розклад парламентських сил змінився, тому для роботи комісії потрібно або під тиском громадськості примусити “регіоналів” ходити на засідання, або ж переформатувати комісію з урахуванням нової чисельності парламентських фракцій.


Однак якщо саботаж “регіоналів” прогнозований, то як пояснити бездіяльність теперішніх МВС та Генпрокуратури з розслідування цих справ, я не знаю. По сьогодні не затримано жодного фігуранта злочинів, хоча їхні посади й прізвища, підтверджені документами, я неодноразово називав

Hennadii Moskal


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини