MENU

Фірташ дійсно підтримав Кличка та висування Порошенка на посаду президента

1673 3

Український олігарх Дмитро Фірташ, що зараз переховується за кордоном підтримав рішення лідера УДАРу Віталія Клічка підтримати кандидатуру бізнесмена і народного депутата Петра Порошенка на дострокових президентських виборах.

Заява з цього приводу розміщена на офіційному сайті мільярдера.

"Я підтримую ідею висунення єдиного кандидата на посаду Президента України від демократичних політичних сил. Рішення Віталія Кличка підтримати Петра Порошенка на президентських виборах може стати прикладом для інших політиків. У нинішніх реаліях важливо швидко стабілізувати економічну та соціальну ситуацію у країні. Це можна зробити, якщо політичні сили об‘єднають свої зусилля та забезпечать легітимне проведення президентських виборів.

Закликаю політиків, які братимуть участь у президентських виборах, не тільки декларувати наміри, а й зробити вибір між особистими амбіціями та необхідністю стабілізації ситуації в Україні. Формування єдиного пакету реформ, навколо якого об‘єднаються всі політики, все суспільство – необхідна умова найскорішої стабілізації ситуації у країні. Тільки за таких умов можливий економічний та соціальний розвиток держави", - заявляє Фірташ.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини