MENU

Росія, що здійснює таку агресивну політику, не має права на існування у ХХІ столітті - експерт

1060 0

Колоніяльна Російська Федерація має припинити своє існування, а на її місці мають постати незалежні держави.

Сьогодні у світі залишилася фактично єдина колоніяльна імперія – Російська Федерація. Ще 14 грудня 1960 року ООН ухвалила "Декларацію про надання незалежності колоніальним країнам і народам. З того часу розпалися відомі колоніяльні імперії світу, окрім однієї – російської. Колоніялізм – це головна перешкода на шляху розвитку народів світу та формування сучасних націй. Росія своєю політикою підриває основні принципи ООН і всього міжнародного співтовариства, здійснює дискримінацію і сеґреґацію народів, які проживають на її території, вбиває їх національну самобутність та експлуатує економічно.

Міжнародне співтовариство не повинне бути осторонь питання звільнення народів різних національностей, які проживають в межах Російської Федерації, від колоніяльного гніту. "Міжнародне співтовариство не може бути байдужим у питанні звільнення народів Росії від колоніяльного гніту і гарантувати їм право на національне самовизначення та незалежність. Деколонізація Росії – це одне з головних завдань ХХІ століття. Без розпаду цієї імперії процес знищення колоніялізму на планеті буде незавершеним. А Москва залишатиметься потенційною загрозою для всіх країн.

Окупація Криму – це ніщо инше як спроба Росії розширити свої колоніяльні володіння. Суть зовнішньої політики Кремля очевидна – перетворення сусідніх країн у свої колонії.

Вважаю, що держава, яка здійснює таку агресивну політику, не має права на існування у ХХІ столітті. Тому її необхідно виключити з усіх міжнародних організацій і структур, як у 1939 році СССР виключили зі складу Ліги Націй за напад на Фінляндію.

Анатолій ВІТІВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини