MENU

Табачник уже трижды оставил в дураках Януковича

2786 1

Думаю всі вже чули, що міністр Табачник знову схибив з рейтингами. Як повідомляє керівник освітніх проектів Центру дослідження суспільства Інна Совсун, Університет імені Шевченка не входить до рейтингу Times Higher Education, як про це напередодні заявив Табачник. Редактор рейтингу Філ Бейті чітко повідомив: «Я можу підтвердити, що цей університет не було включено до рейтингу Times Higher Education World University Rankings. Рейтинг на 2012-2013 роки буде опубліковано 3 жовтня 2012 року».
 
Нагадаємо, що міністру хронічно не щастить з рейтингами. Достатньо згадати історію з входженням кількох університетів до сумнівного російського рейтингу РейТОР. Після чого виявилось, що рейтинг був аж за 2009 рік, а перше місце там мав Московський університет, який обігнав і Гарвард, і Кембрідж, і Стенфорд. Ще один випадок був не так давно - міністр наступив на ті ж граблі, оголосивши, що його реформи протягом останніх двох років зробили українську освіту конкурентноспроможною і це, ніби, мав показати рейтинг Світового економічного форуму. Однак і тоді виявилось, що Україна  після двох років реформування під егідою пана Табачника має недоліки за сімома параметрами із загальних дев’яти, коли 2 роки тому таких було шість із загальних десяти.
 
Чого ж так не йметься пану міністру? Однією з причин є обіцянка Януковича про те, що до 2020 року у top-500 будуть як мінімум 3 українські університети. От і виходить, що Табачник вже як мінімум тричі пошив в дурні Януковича, бо, як бачимо, обманути пильне око громадськості у нього не виходить.

 

Егор СТАДНИЙ

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини