MENU

У Харькові досі всі телеканали контролюють люди Януковича

1009 1

Схід. Телебачення


У соціальній групі, яку використовують прихильники сепаратизму на Сході, зростає кількість учасників. Причин для цього декілька. Одна з них - відсутність інформаційної політики на Сході. Щойно на Еспресо TV колишній депутат Володимир Ландик розповідав про Родіона Мірошника, директора Луганського обласного державного телебачення. За словами Ландика, та й не лише Ландика, а й тих багатьох людей, які звертаються до мене, Державне телебачення Луганська підтримує сепаратистські рухи. Ландик неодноразово звертався з цього приводу і в Держтелерадіо, і в СБУ, але там йому відповіли, що немає підстав змінювати Мірошника. 


Діюча досі Нацрада з питань телебачення зробила все, щоб знищити на Сході будь-які телеканали, які б не контролювалися прихильниками Януковича. Це парадокс, але вимкнутий Кернесом і людьми Льовочкіна канал АТВК, який був близьким до діючого Міністра МВС, а тоді губернатора Арсена Авакова, досі не вмикають в ефір. Всі телеканали в Харкові контролюються людьми Януковича досі. І те саме відбувається в більшості регіонів України.


Пишу це публічно, хоча працюю депутатом Верховної Ради України. Заявляв про необхідність зміни в інформаційному просторі і на засіданнях фракції, і у залі Верховної Ради. Залишаюся не почутим. 


Ми намагаємося підтримати владу, бо саме за її повалення б'ються сепаратисти та провокатори. На каналі та сайті Еспресо TV долучаємося до численних ініціатив інформаційного, громадянського спротиву. Але без усвідомлення виконавчою владою та сучасним політикумом солідарної відповідальності за майбутнє, інформаційний простір змінений не буде і це може стати початком поразки.

Микола КНЯЖИЦЬКИЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини