MENU

Тимошенко закликала підтримати антикорупційний пакет

1272 4

Лідер  партії "Батьківщина" Юлiя Тимошенко закликала депутатів підтримати антикорупційний пакет, який був розроблений разом з представниками громадських організацій.

 

Зокрема йдеться про законопроекти про Антикорупційне бюро розслідування, "приватне розслідування", державні закупівлі, про люстрацію суддів, які виносили незаконні та замовні рішення тощо.

 

Тимошенко наголосила, що в роботі над ними брали участь представники громадськості, вони погоджені з міжнародними експертними структурами, а також підтримані фракцією "Батьківщина".

 

"Відбулась спільна зустріч керівників фракції і лідерів громадянського суспільства, які переймаються розробкою та прийняттям законів, що докорінно змінять ситуацію в Україні з корупцією. Нададуть громадянському суспільству  можливість  не тільки контролювати  посадовців, усіх чиновників, державні підприємства, а й наявність корупції та напряму звертатися до суду обходячи прокуратурою та МВС", - зазначила лідер "Батьківщини".

 

Вона повідомила, що разом з представниками громадянського суспільства контролюватиме, хто голосував за антикорупційний пакет, а хто є супротивником боротьби з корупцією і закликала ЗМІ приєднатися до такого контролю.

 

"Ми будемо фіксувати та доносити до суспільства інформацію про те, хто не голосував, хто може зірвати прийняття таких законопроектів і хто сьогодні  у Верховній Раді є по суті супротивником всіх антикорупційних заходів, які мусять бути ухвалені негайно", - підкреслила Тимошенко

Вона зазначила, що "є шанс змінити Україну, змінити настільки, щоб кожна людина відчула, що чиновники, посадовці припинили корупцію і служать людям, служать Україні".

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини