MENU

Володимир Бондаренко: «Я таки добре наступив на горло цій «корумпованій київській гідрі»

1717 2

Про "випадкові збіги": як тільки я розпочав роботу з повернення Київського іподрому ("прихопленому" Черновецьким) - почали писати про "приховане" мною майно: чотири старих автомобілі, які я придбав, щоб в урядовому кварталі під час революції перегородити дорогу "Беркуту". Ті автомобілі згоріли, але безсовісність провокаторів на превеликий жаль залишилася.

Як тільки розпочав ревізію "прихватизованої" комунальної власності - почалися диструктивні пікети, організовані цими ж власниками.

Як тільки розпочав роботу з демонтажу незаконних МАФів та стихійних точок торгівлі (сьогодні демонтували незаконне торгове утворення під народною назвою "печерський шанхай") - пошкодили колесо у моєму автомобілі.

Повідомляю, що я ще зайнявся поверненням громаді незаконно "прихватизованих" земельних ділянок - завтра зустрічаюся з киянами на стадіоні "Старт" ( свого часу "прихватизованому" Азаровим-молодшим). "Не запізніться" з примітивними інсенуаціями.

Авторам цих дешевих трюків дам пораду: добре ознайомтеся із моєю політичною біографією. На такі дрібні подразники я не ведуся, такими речами мене не збити з обраного шляху, а рішення свої я виконую до кінця.

Водночас такою дріб'язковою пакостністю ви лише підтвердили: я таки добре наступив на горло цій "корумпованій київській гідрі", раз так засмикався її хвіст доморощених провокаторів.

Володимир БОНДАРЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини