MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 14 апреля 2014

1367 0

Владу в державі доводиться відновлювати фактично з «нуля» - Турчинов

Владу в державі доводиться відновлювати фактично з "нуля". Про це заявив в.о. Президента України, Голова Верховної Ради Олександр Турчинов, відкриваючи засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України.

Первые плюсы от девальвации: внешнеторговый дефицит Украины сократился в 5 раз

Сегодня Госкомстат сообщил показатели внешней торговли товарами за январь-февраль 2014 года, по которым уже смело можно сделать вывод о существенном позитивном влиянии девальвации гривны в этой сфере.

Прес-конференція захисників Тимошенко щодо закриття «газової справи». ВІДЕО

Сьогодні, 14 квітня, о 16.00, відбулася прес-конференція захисників Юлії Тимошенко Сергія Власенка і Олександра Плахотнюка щодо закриття "газової справи" Верховним Судом України у зв‘язку з відсутністю події злочину.

Марш Правды в Москве. ФОТОРЕПОРТАЖ

13 апреля, в столице России, Москве, прошел Марш Правды. Более 20 тысяч россиян пришли на Проспект Сахарова, чтобы показать, что они за честные СМИ.

Россия старается спровоцировать Украину и захватить Донбасс до переговоров в Женеве

К 16-му апреля захваченных объектов будет все больше и больше. А 16-го съезд ПР обратится к "братской России" за помощью. Та, ессно, откликнется - зря, что ли, ее войска столько времени парятся недалеко от границы? И вот пожалуйста - 17-го, аккурат к переговорам в Женеве, Донбасс уже оккупирован "по просьбам угнетенных народов востока"...

Турчинов обговорив ситуацію на Сході з Генеральним секретарем ООН

Україна не заперечує проти того, щоб провести спільну антитерористичну операцію з миротворчими силами ООН на Сході нашої держави. Про це сказав Голова Верховної Ради, в. о. Президента України Олександр Турчинов у ході телефонної розмови з Генеральним Секретарем ООН Пан Гі Муном.

Путин хочет гражданской войны - Портников

Говорить сегодня о том, что я комментирую некий "план Путина", направленный на дестабилизацию ситуации в Украине, я бы поостерегся. Поостерегся потому, что плана Путина как такового не существует. Есть, конечно же, четкое намерение утвердить Россию в роли восстановившегося Советского Союза, диктующего свои условия остальному миру и пугающего этот мир.

Через ситуацію на Сході «Батьківщина» ініціює проведення закритого засідання парламенту

Фракція "Батьківщина" ініціює проведення закритого засідання парламенту щодо ситуації на Сході країни. Про це повідомив в.о. голови фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв на брифінгу за підсумками засідання Погоджувальної ради голів парламентських фракцій і комітетів.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини