MENU

28 квітня на Заході України плануються провокації з закликами до насильства - Москаль

2178 3

28 квітня, в день, який вважається створенням дивізії СС “Галичина”, центральними вулицями Львова, Івано-Франківська та Тернополя мають пройти марші з символікою СС “Галичина” та гаслами, які сприйматимуться жителями Південно-східної України, як загроза свободі, життю та майну. Плануються також заклики до фізичного знищення сепаратистів, погроми осередків КПУ, Партії регіонів та адміністративних будівель. Мета цих акцій — з новою силою сколихнути сепаратистські настрої Південно-східного регіону України.


Інформація здобута з джерел, які заслуговують на повну довіру і мають пряме відношення до цієї спецоперації. У Львівську, Івано-Франківську та Тернопільську області під виглядом одиночних туристів, які не викликають підозри в українських прикордонних служб, через КПП в Чернігівській області, а також із території Білорусі, мають заїхати близько тисячі підготовлених російськими спецслужбами осіб, які вільно володіють українською мовою і будуть активними учасниками провокацій. Частина цих осіб уже знаходиться на території України й вишукує контакти з громадськими організаціями та окремими громадянами, котрі за грошову винагороду погодяться взяти участь у масовках. Координатори проведення провокацій із числа досвідчених працівників спецслужби Росії, котрі є вихідцями із західних областей України й розмовляють місцевими діалектами української мови, також уже перебувають на Заході України.


Автори спецоперації сподіваються, що ЗМІ багатьох країн світу висвітлюватимуть вказані події, як загрозу виникнення неонацизму в Україні, що викличе занепокоєння в Західній Європі. Ще одна мета провокацій — використати святкові дні 1 — 9 травня для широкомасштабних акцій агресії по всій Україні з метою протистояння “неонацистам”, прихильникам СС “Галичини”, “бандерівцям” і т.д. 
Оприлюднюю дану інформацію в тому числі для того, щоб розробники спецоперацій із Росії зрозуміли, що в Україні знають про їхня наміри. Крім того, звертаюся до голови СБУ, міністра МВС, голів Львівської, Івано-Франківської та Тернопільської облдержадміністрацій з проханням вжити всіх можливих заходів для недопущення провокацій, які можуть мати для України непередбачувані наслідки, інформувати про них місцевих мешканців. Сподіваюся, наші спецслужби поставляться до даної інформації з усією відповідальністю.

Hennadii Moskal


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини