MENU

Іларіонов грає на людських страхах і посттравматичному синдромі

2433 4

Знаєте що? Дістав вже мене Ілларіонов. Він грає на людських страхах і посттравматичному синдромі, як на скрипочці, а багато хто йде за ним, як пацюки за Нільсом Хольгерссоном. Він і приведе їх в озеро, де вони й утопляться, як в тому мультику.

 

Коротко і ясно по його черговій цидулці "Мюнхен-2014" (кстатє, цікаво, котрий раз він це виголошує - здається, уже третій).

 

- заключене в Женеві коммюніке не є рамковим договором. Тобто, там і не повинно було бути: а) слів про війну, яку веде Путін проти України; б) збереження територіальної цілісності України; в) якихось тверджень про Крим; г) гарантування президентських чи парламентських виборів. Найкраще про суть цієї угоди сказав сам Джон Керрі: "сьогодні ми прийшли, щоб зробити щось у зниженні насильства, зниженні потенціалу для повного вибуху, і спробували відійти від конфронтації". Тобто це просто спроба взагалі посадити за стіл переговорів Лаврова. За стіл. Переговорів. З київською хунтою, яку раніше Лавров не визнавав взагалі. Відповідно, всі глобальні висновки Ілларіонова уже можна викидати на смітник. Це коммюніке стосувалось тільки і лише чинної ситуації на Сході;


- питання Криму не знімалось з порядку денного. Про це заявив сам Джон Керрі. "ніхто не залишив позаду питання Криму, воно залишається в таких же розходженнях сьогодні, як і в день, коли ми застосували перші санкції (проти Росії)";


- Барак Обама висловив скептицизм щодо Женевського коммюніке, і прямим текстом сказав, що не вірить, що Росія буде його дотримуватись.

 

Таким чином, базове твердження Андрія Ілларіонова про те, що в Женеві було укладено ДОГОВІР, який має глобальні наслідки, попросту не відповідає істині. Це ПРОМІЖНИЙ документ, який може взагалі не мати ніяких наслідків. Тепер поїхали розбирати по деталям.

 

- конституційний процес, основними елементами якого є децентралізація влади та передача повноважень на місця, йде в Україні уже місяць, якщо хтось забув. Більше того, він із самого початку йде в інклюзивній формі з участю регіонів, і там ставиться недвозначна пряма умова збереження унітарності держави. Якщо у когось відбило пам'ять, ось посилання на виступ Яценюка. Таким чином, твердження Ілларіонова, що конституційний процес по інклюзивній формулі є шлях до федерації, є прямою брехнею.

 

- твердження про те, що всі сепаратисти отримують амністію є прямою брехнею Андрія Ілларіонова. Амністію отримують ті, хто добровільно звільнить будівлі та складе зброю, а також не була доведена їх вина в тяжких злочинах. Нагадую, що у всіх сепаратистів, які брали участь в захопленні, на лобі написана стаття 109 Кримінального Кодекса - "Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади". Поряд із нею написана стаття 110 КК - "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України". У міліціонерів та силовиків, які перейшли на бік сепаратистів, додатково написана стаття 111 - "Державна зрада". Для тих, хто в очі не бачив Кримінальний Кодекс, нагадую, що все це - розділ 1 КК, "Злочини проти основ національної безпеки України". Це - ТЯЖКІ ЗЛОЧИНИ. Відповідно, амністовані будуть тільки люди, обдурені сепаратистами, які створювали масовку. Решта підуть по статтям із тяжкими злочинами.

 

- звільнення будівель є СУТТЄВОЮ вимогою, тому що саме вони є базою зберігання зброї та розповзання сепаратистів по області. Без такої бази сепаратисти перетворюються з терористів на звичайні бандформування, які підпадають під відповідні статті українського законодавства. До речі, теж тяжкі;

 

- роззброєння стосується тільки НЕЗАКОННИХ збройних формувань. Для тих, кому повідбивало пам'ять: а) для загонів громадянського опору, на зразок уже створеного батальйону "Днепр", а також інших територіальних батальйонів громадського опору, Арсеном Аваковим уже створена правова база; б) для Національної Гвардії правова база уже існувала, і була відновлена окремим актом; в) Рух Опору, який організований Юлією Тимошенко, також заснований на існуючій законодавчій базі. Якщо хтось забув, ось відповідні лінки:


По підрозділам громадського спротиву.


По Національній Гвардії.


По правовій основі Руху Опору Юлії Тимошенко поки таке повідомлення, пізніше напишу детальніше.

 

- Самооборона Майдану як така давно уже не існує. Всі реальні члени самооборони: а) в Національній Гвардії; б) в батальйонах громадського опору; в) в підрозділах міської охорони. Ті, хто себе досі називає "Самооборона Майдану" щонайменше під питанням.

 

- Про роззброєння Правого Сектора йдеться уже близько місяця. Відповідна постанова була прийнята 1 квітня.

- Автомайдан ВЗАГАЛІ не є збройним формуванням. Включаючи його до списку серйозних організованих сил, які можуть протистояти регулярним чи диверсійним військам РФ, Ілларіонов: а) проявляє свою катастрофічну безграмотність як аналітик; б) демонструє, що в своєму аналізі базується на інформації від Партії Регіонів. Це там панічно боялись і бояться Автомайдану як ударної сили. А зброї у них нема і ніколи не було.

 

Виходячи із вищенаписаного, можете самі судити, ким є Ілларіонов: а) поганим аналітиком; б) провокатором; в) прихованим агентом Путіна, який грає свою роль в його плані дестабілізації України.

П. С.: я абсолютно упевнений, що під впливом статті "авторитетного кремлівського аналітика" завтра купа екзальтованого народу піде громити Верховну Раду, валити "зрадницький уряд" і ставити на престол якогось "гетьмана Скоропадського". На що дуже-дуже розраховує один упоротий фюрер.

Вячеслав ІЛАРІОНОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини