MENU

Бойовики, що засіли в Луганському СБУ, отримують по 1 тис. грн за день

2489 2

Трошечки свіжих "скандалів-інтриг-розслідувань" з Луганську.


За інформацією з цілком надійних джерел, кожен з бойовиків, що в кількості приблизно 200 осіб засіли всередині будинку Луганського СБУ, отримує по 1 тис. грн. за кожен день. Гроші йдуть з 2 джерел - російських та від містера Єфремова, через його посіпак та комуністів. При цьому, масовка наззовні приходить за власним бажанням і не отримує ні копійки.


Перша частина грошей йде через лідера одного з угрупувань упирів - такого собі Олексія Мозгового і, в першу чергу, представникам його бандулі. 


Цей клоун, що раніше співав у місцевому хорі, агітував в 2004-му за Януковича, а потім втік на заробітки до РФ, багато разів останнім часом бував у Москві. Мав, зокрема, зустрічі з жиріновським (пропоную прізвище цієї потвори завжди писати з маленької літери), Міроновим, лідером "Справєдлівой Раисси" тощо. 


Цікаво, що цей персонаж родом з села Нижня Дуванка Сватівського району, за інфою місцевих, має вдома дуже хворого батька (мати померла), за яким нема кому доглядати. Гарний синок при цьому грається в войнушку в Луганську, та ще й не без чималої грошової користі для себе. 


І ось тут починається найбільш цікаве. Бабло, що йде через нього, цей екс-"массовик-затейник из Дома пионеров", як водиться, "крисить". Тому між обраним вчора черговим "народним губернатором" таким собі Болотовим (зовсім нещодавно повернувся з Росії, де жив останні кілька років) та Мозговим виник серйозний конфлікт. Так, вчора підчас мітингу Мозговому почали кричати з натовпу: "Де гроші?". Дійшло майже до бійки, після чого тіпочєк змушений був ретируватися до будинку СБУ, де між "колорадами" відбулася чимала сварка. 


Радує, що павуки в банці починають жерти одне одного. Наш святий обов'язок - максимально пришвидшити цей процес

Bogdan Butkevych


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини