MENU

Відкличте звернення щодо незрозумілих двосторонніх переговорів з Росією - Юлія Тимошенко до Порошенка

2944 31

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає Петра Порошенка відкликати його звернення щодо двосторонніх переговорів з Росією, не руйнувати женевські домовленості, бо "незрозумілі двосторонні переговори" призведуть до легалізації окупації Криму та визнання ультиматумів Росії.

 
Про це вона наголосила під час брифінгу після участі у заходах щодо вшанування пам‘яті Героїв Чорнобиля.
 
За її словами, тоді, під час Чорнобильської трагедії, світ об‘єднався, щоб допомогти Україні.
 
"Світ і зараз допомагає Україні, яка переживає ще одну велику біду – неоголошені війну, яку проти нас де-факто розпочала Російська Федерація", - наголосила Юлія Тимошенко.
 
Вона підкреслила, що "ми і зараз бачимо, як ЄС і США допомагають нам вирішити вже нові проблеми, які перед нами повстали. Сьогодні всі разом зупиняємо агресію Росії".
 
"Я хочу ще раз наголосити, що звернення до Російської Федерації від Петра Порошенка, яке пролунало, коли було сказано, що Росія має визначити час та місце проведення переговорів - є неприйнятним. Не можна вийти з переговорного процесу, який проводиться в форматі ЄС, США, Україна та РФ",- зазначила Юлія Тимошенко.
 
На її думку, руйнація переговорного процесу призведе до руйнації санкцій світу, введених проти Росії, та фактично призведе до "капітуляції".
 
"Якщо хтось з таких політиків зруйнує сьогодні переговорний процес, зруйнує ті санкції жорсткі і чіткі, які застосовуються до Росії, то практично це буде легалізацією окупації Криму і прийняттям ультиматумів від Росії. Це буде практично капітуляцією", - підкреслила Юлія Тимошенко.
 
"Я закликаю Петра Порошенка не руйнувати той переговорний процес, який існує між всіма країнами учасниками, і відкликати своє звернення щодо переходу на такі незрозумілі двосторонні переговори", - зазначила Юлія Тимошенко.
 
За її словами, "Україну можна сьогодні захистити лише об‘єднавшись з усім демократичним світом. Так, як це було при подоланні наслідків Чорнобильської трагедії".

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини