MENU

Зниклі депутати, які так і не з'явилися у Верховній Раді після втечі Януковича

2651 1

Низка депутатів так і не з'явилися у Верховній Раді після втечі екс-президента Віктора Януковича

Олексій Азаров, син екс прем'єр-міністра Миколи Азарова, не з'являвся в парламенті відтоді жодного разу. Він написав пост на своїй фейсбук сторінці – привітав френдів з Великоднем: "И пусть все обиды простяться".

Сина екс прем'єра востаннє бачили в українському парламенті 6 лютого цього року

Олексій Азаров, депутат, син екс прем'єр – міністра України Миколи Азарова

Він обраний депутатом, зокрема, від міста Слов'янська. Рік тому очільниця цього міста Неля Штепа віддала свою приймальню на першому поверсі міськради Слов'янська під приймальню депутата Олексія Азарова. "Він найкращий депутат, нам заздрять усі міста країни", – зазначила тоді пані Штепа.

Невідомо, чи ходить тепер у свій кабінет, що зайняли озброєні сепаратисти, син екс прем'єра і кому він там надає допомогу, як депутат. Місце перебування його невідоме.

Водночас люди в Слов'янську отримали листівки і Паски від зниклого депутата Азарова.

(відповідно до інформації на сайті slavgorod.com.ua)

Син екс Президента Віктора Януковича – Віктор Янукович востаннє у Верховній Раді був також 6 лютого. На нібито його фейсбук сторінці – нові статуси. В одному з постів Янукович молодший пояснює, чому не може повернутися в країну. "Мне совершенно точно известно, что Николай Литвин – глава Госпогранслужбы, отдал приказ задержать, а если не получится, то устранить меня при попытке оказаться на территории Украины".

Депутатка-другий номер у списку Партії Регіонів Таісія Повалій кілька разів з'явилася у парламенті після втечі з країни Януковича.

ЗМІ написали про її першу появу у парламенті за нового спікера і в.о Президента

Чим займається народна депутатка і народна артистка України – інформує її сайт. У день втечі Януковича з Межигір'я, 22 лютого, Таїсія Повалій була в Москві. Виступала на концерті "О чем ещё поют мужчины", присвяченому Дню захисника Вітчизни.

1 березня (коли Рада Федерації РФ дала президенту Путіну дозвіл на застосування військ на території України) пані Повалій перебувала теж у Москві. Брала участь у концертній програмі телеканалу "Россия"

А 25 квітня, на наступний день після заяви Міністра Росії Лаврова про те, що не виключено введення військ в Україну " в полном соответствии с международым правом" народна депутатка України мала виступати в Москві на концерті "DISCO ДАЧА". Зйомки телеканалу "Россия".

Вперше (після 18 лютого) у парламенті з'явився Володимир Олійник. Це сталося 24 квітня.

Але Олег Ляшко разом зі свободівцями змусили Олійника залишити залу парламенту ще до початку засідання. Олійник пообіцяв повернутися після Великодня і розповісти, де він пропадав. Поки так і не з'явився. За його словами, він перебував за кордоном, але не уточнив де саме. Він також повідомив, що кошти за депутатство у час, коли він був відсутній – не отримував.

Депутат Олійник – автор скандального законопроекту "Про судоустрій...", за який голосували руками у Верховній Раді 16 січня і який суттєво звужував права і свободи громадян.

Голосування руками у парламенті 16 січня 2014 року.

Регіонал Юрій Іванющенко востаннє з'являвся у парламенті 5 лютого, а депутат Володимир Мальцев востаннє реєструвався у Верховній Раді 29 січня.

Конституція України дає вибір, коли і на підставі чого депутата позбавляють повноважень достроково.

Серед іншого це-особиста заява депутата, визнання судом його безвісти відсутнім, виїзд на постійне проживання за межі України чи припинення громадянства.

Сергій АНДРУШКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини