MENU

Колоради організували побоїще в Донецьку. ФОТО

3662 26

Що відбулося в Донецьку. Був мирний мітинг, який перейшов у ходу. Раптом звідкись з'явилися орки з палицями, двовеняками, дубинками та в балаклавах. Вони почали лупити всіх людей, які мали українські прапори та символіку. Били нещадно. Самі не бачили, але розповідають, що літню жінку з дубиною ледь відтягли від дитини...

Самі ж орки відтягали зі словами ето же рєбьонок. Мітинг наздоганяли ще дуже довго, добивали рештки. Розбивали скло авто з жовто-синіми стрічками, вимагали документи в усіх прохожих у камуфляжці. Деякі орки були навіть без балаклав. Не бояться. Почуваються героями.

Міліція відтягала їх тільки коли починали когось забивати, а так супроводжували орківську ходу. Було кілька вибухів взривпакетів. Зброї не бачили. Скільки постраждалих наразі невідомо. Ми особисто бачили побиття щонайменше чотирьох. Реакція перехожих - окрема тема. Дуже багато хто вітав орків, кричав добівайтє іх, багато водіїв сигналили, дівчата їм усміхалися... Це було найстрашніше. Самі орки хизувалися одне одному скільки хто голів розбив, кричали Росія. Наскільки нам відомо, затриманих серед орків немає. Не виключено, що вони є серед мітингувальників.

Євромайдан SOS

ЄвроМайдан – EuroMaydan


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини