MENU

Тимошенко готова дебатувати з Порошенком у будь-який час і за будь-якими правилами

640 11

Кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко зробила наступну заяву щодо результатів жеребкування дебатів кандидатів у Президенти України:

 

"Були оголошені результати жеребкування дебатів кандидатів у Президенти України на Першому Національному. Якщо ми хочемо кращого майбутнього для нашої країни, то президентські вибори не повинні визначатись кількістю політичної реклами та кількістю грошей, яку витратив кандидат. Вибір громадян повинен визначатись дискусіями щодо програм кандидатів та порівнянням їх бачення майбутнього України. Саме тому, я вітаю будь-яку можливість дебатувати з будь-яким кандидатом у Президенти та буду брати участь у тих дебатах, які випали мені в результаті жеребкування.

 

Але мені здається, що обов'язково мусять відбутися дебати між мною та Петром Порошенком, бо люди повинні обирати свідомо. Тому звертаюсь до Петра Олексійовича та пропоную йому провести публічні дебати в будь-який час, в будь-якому місці та за будь-якими правилами. Я готова провести ці дебати навіть на 5-ому каналі, яким він володіє. 

Цьогорічні Президентські вибори є надзвичайно важливими. Громадянам України необхідно зробити вибір між олігархічною системою та демократичним суспільством, між залежністю від Росії та незалежністю, між країною, в якій переважають гроші, та нацією, якою керують верховенство права та народ. Громадяни України не повинні бути позбавлені можливості побачити дебати з цих життєво важливих питань". 

 

Інший кандидат на посаду Президента Зорян Шкіряк теж прокоментував результати жеребкування. Ось що він написав у Фейсбуці про свою участь на теледебатах 10-го травня, о 19.00, в прямому ефірі на Першому Національному, де буде спілкуватися з кандидатами в Президенти Петром Порошенком та Василем Цушком:

 

"Чесно, вважаю, що мені дуже пощастило). Звичайно, я був би значно щасливішим якби замість Цушка в дебатах взяла участь Юлія Тимошенко, але таких чудес, на жаль, не буває:). Зрештою, я й так цілком задоволений жеребкуванням. Безперечно, ми з Петром Олексійовичем в різних вагових категоріях, я це прекрасно розумію, але сталося як сталося. Сподіваюся, що буде цікаво і точно не сумно. Звичайно, якщо ці дебати взагалі відбудуться, а кривавий путінський режим не здійснить пряме військове вторгнення, що, по-факту, вже давно відбулося".

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини