MENU

Тимошенко кличе Порошенка на дебати, щоб пояснив, чи є він ставлеником олігархів. ВІДЕО

1917 7

Кандидат на пост Президента України від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зацікавлена у проведенні демократичних виборів 25 травня та у чесному і вільному волевиявленні українських громадян.
 
Про це сьогодні під час прес-конференції наголосив перший заступник Керівника виборчого Штабу кандидата на пост Президента Юлії Тимошенко Ігор Жданов.
 
"Юлія Володимирівна абсолютно зацікавлена у проведенні чесних, демократичних виборів, на яких буде обраний легітимний Президент України. Нам, як повітря, потрібна нова легітимна влада, яка наводитиме порядок в країні", - заявив він.
 
Жданов також зазначив, що Юлія Тимошенко змінила формат ведення кампанії через важку ситуацію на Сході країни.
 
"Вона інтенсивно проводить зустрічі з людьми, активно їздить регіонами України. Тому 15 червня в Україні буде обраний новий Президент, яким, я переконаний, буде Юлія Тимошенко", - заявив Ігор Жданов.

За словами Жданова, керівник виборчого штабу Петра Порошенка Віталій Ковальчук дезінформував суспільство, повідомивши, що Порошенко нібито не зустрічався у Відні з Дмитром Фірташем, оскільки сам Фірташ в інтерв’ю радіо «Бі-бі-сі» підтвердив, що така зустріч мала місце.
 
«Країні треба чітко розуміти, хто буде наступним президентом України. Саме тому необхідно провести дебати між найрейтинговішими кандидатами», - заявив Жданов.   
 
«Ми прийматимемо участь у дебатах на Першому національному 23 травня з тими кандидатами, які визначені жеребкуванням. Але ми ще раз звертаємося до кандидата в президенти Петра Порошенка провести чесні дебати на будь-якому телеканалі, у будь-якому місці, у будь-який час, тому що у суспільстві є запит на дебати між найрейтинговішими кандидатами. Петро Олексійович має пояснити, чи є він ставлеником олігархів на президентських виборах», - наголосив він.
 
Ігор Жданов також повідомив, що уже була можливість послухати обох кандидатів під час окремих ефірів, але «Петро Олексійович в силу певних причин не прийшов на них».
 
«Мета цих дебатів - показати країні, хто є хто. Суспільство має порівняти двох реальних кандидатів і прийняти мудре рішення», -  резюмував Жданов.

INTV


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини