MENU

Росія реалізовує в Україні «югославський сценарій» - Тимошенко. ВІДЕО

1552 17

Російська Федерація намагається реалізувати в Україні так званий "югославський сценарій". Про це заявила кандидат в Президенти від партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко після зустрічі з керівництвом Одеської області та першим віце-прем'єром Віталієм Яремою.
 
"Зараз Росія намагається розгорнути в Україні так званий югославський варіант і розправу з людьми на основі терористичних актів. Фактично не оголошуючи війни, перевести у формат начебто протистояння двох частин нашого народу. Це категорично не відповідає дійсності. Ніякого югославського варіанту, який хоче пред’явити світу Кремль, не існує. Існує агресія Росії, і ми з нею впораємося", - сказала Тимошенко, яка з учорашнього вечора перебуває в Одесі.
 
Вона підкреслила, що вчора в Одесі відбулася екстраординарно трагічна подія, яку ініціювали спецслужби Росії. Тимошенко зазначила, що злочинці напали на колону людей, які рухалася після футбольного матчу, а також на патріотів, які проводили акцію щодо єдності України та припинення агресивних дій Росії проти України.
 
"Особи, які напали на мирну, цивільну колону людей, були одягнуті в ту саму уніформу, в яку були одягнуті терористи в східних областях, де Росія намагається дестабілізувати наше життя. Вони були озброєні автоматичною зброєю і буквально в перші хвилини зіткнення ця зброя була використана, і загинули 7 людей. Семеро мирних людей, які просто виступали за єдність України, проти війни, проти окупації", - сказала Тимошенко.
 
За її словами, "це все переходить розумні межі".
 
Вона зазначила, що український народ зобов’язаний зупинити агресора та окупанта.
 
Лідер "Батьківщини" також прокоментувала те, що люди не задоволені діями міліції під час конфлікту.
 
"Я переконана, що міліція мусить робити більше. Але ми також не можемо зараз не оцінити, що міліція захищала мирних цивільних людей, які приймали участь у демонстраціях, і на цю хвилину 22 міліціонерів поранено. Це говорить про те, що вони активно приймали участь в тому, щоб припинити агресивні терористичні дії, які російські спецслужби застосовували проти наших мирних демонстрантів. Міліція боролася так, як могла боротися", - сказала Тимошенко.
 
Вона повідомила, що планує відвідати в лікарні поранених. За інформацією Тимошенко, наразі госпіталізовано з важкими і середніми травмами вже 91 особа, які брали участь у мирній демонстрації.
 
Лідер "Батьківщини" наголосила, що зараз Україна має зібрати всіх своїх кращих синів та доньок для того, щоб захистити свою державу. Вона додала, що цим також займається Рух Опору.
 
"Зараз, після того як я зустрілася з керівництвом області, я хочу відвідати бригаду територіальної оборони «Шторм», яка сформована на базі 8-ої афганської сотні, яка боролася на Євромайдані. Навколо цих героїв Майдану сьогодні збираються добровольці з усієї України, в першу чергу з Одеської області, для того, щоб не дати окупантам руйнувати наше життя. Ми зупинимо агресію, всі терористичні акції, які проводяться проти нас. Ми проведемо вибори 25 травня і ми не допустимо руйнації миру в Україні. Війни в Україні не буде, ми здатні захистити країну", - наголосила Тимошенко.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини